Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po kom ženy túžia? Najpríťažlivejší slovenskí herci, ktorí očaria na prvý pohľad

Zobraziť galériu (7)

Nielen skvelé herecké schopnosti, ale aj vypracované postavy, zvodné pohľady či pútavá charizma. Uznávaní slovenskí herci sa aj vďaka tomu stali terčom ženského obdivu. Pozrite si zoznam fešákov, ktorých pokojne možno označiť za sexsymboly.

JánKoleník

Populárny herec, po ktorom túži azda najviac žien. Vypracovaná postava predstavuje pre nežnejšie pohlavie výrazné lákadlo. Účinkoval v televíznych seriáloch Panelák, Kriminálka Staré Mesto, ZOO,První republika a najnovšie účinkuje v slovenskom seriáli televízie JOJ s názvom Za sklom.

Ján Koleník
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FOTO TASR - Pavel Neubauer)

Tomáš Maštalír

V pozícii najpríťažlivejšieho herca v ničom nezaostáva ani Tomáš Maštalír.Aj on v súčasnosti hviezdi v kriminálnom seriáli Za sklom, kde sa spolu s Koleníkom objavujú bok po boku. Slovenský sexsymbolv minulosti prežil vzťahs hereckou kolegyňou Táňou Pauhofovou či Dianou Mórovou.Herec sa médiám skôr vyhýba a bližšie detaily jeho súčasného vzťahu nie sú známe.

Tomáš Maštalír
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Marek Majeský

Herec, známy napríklad zo seriálov Búrlivé víno (2013),Horná Dolná (2015) alebočesko-slovenského filmu Kandidát, sa na pozornosť žien sťažovať rozhodne nemôže.Charizmatický herec má však po svojom boku manželku Janku, s ktorou vychováva dcéry Hanku a Emu.Napriek tomu patrí medzi vyvolených, ktorým patrí nálepka očarujúci.

Marek Majeský
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: h4h.sk)

Milan Ondrík

Šarmantnýherec, ktorý bol známy v šoubiznise ako poriadny búrlivák a rebel.Doplatil na to v roku 2013, kedy ho policajti prichytili opitého za volantom, čo malo za následok odobratie vodičského preukazu. Na bujarú minulosť dal rýchlo zabudnúť.Spolu s partnerkou herečkou Zuzanou Moravcovou vychovávajú tri deti.

Milan Ondrík
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FOTO TASR - Michal Svítok)

Róbert Jakab

Ďalší atraktívny herec, ktorý pôsobí na ženy ako magnet. Robo Jakab sa dokoncapočas nakrúcania Kolonády dal dokopy so študentkou herectva Annou Rakovskou, s ktorou tvorí pár až do súčasnosti.Hoci začiatkom roka oslávil už štyridsiatku, na jeho sexepíle to rozhodne nie je cítiť.Aktuálne ho zamestnáva najmä šou Dobré vedieť.

Róbert Jakab
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: nasi.joj)

Juraj Loj

Popularita sympatického herca raketovo narástla počas začiatku seriálu Búrlivé víno,kde stvárňuje postavu Martina Roznera.Mnohé fanúšičky sa do neho zaľúbili hneď, ako sa začal pravidelne objavovať na televíznej obrazovke.Momentálne je známy predovšetkým zo seriálu Za sklom. Jeho partnerkou je Zuzana Kanócz, s ktorou má dve deti.

Juraj Loj
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: burlivevino.markiza.sk)

Viac o téme: Marek MajeskýJuraj LojMilan OndríkJán KoleníkTomáš MaštalírRóbert Jakab
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu