Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fešák z Matrixu a Bridget Jones nenávidia sociálne siete: To už radšej alkohol!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Keanu Reeves a Renér Zellweger v nedávnom rozhovore pre portál ETonline prezradili, že nenávidia sociálne siete. Každý z nich má na to iný dôvod, no cítia to rovnako. Obaja herci sú dlhoročnými priateľmi a najnovšie si zahrali v snímke The Whole Truth, ktorá mala nedávno premiéru.

Nečakajte, že v blízkej dobe uvidíte na sociálnych sieťach Renée Zellweger či Keanu Reevesa. Obaja herci si svoje súkromie strážia a neradi o ňom hovoria. Počas rozhovoru o ich najnovšom filme The Whole Truth (2016) rozprávali aj o tom, prečo sa rozhodli držať si svoje súkromie mimo hollywoodskeho výslnia.

Fešák z Matrixu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Renée Zellweger prezradila, že mať malé tajomstvá je celkom dobrý nápad. "Možno som len lenivá, ale myslím si, že je to celkom veľký záväzok ak niečo zverejníte na internet," povedala portálu ETonline.com. "Snažila som počas dňadovolať svojej mame a odpovedať na kvantum e-mailov, ktoré mi prišli. To sa mi zdá na mňa celkom dosť. Neviem, či práve také tweetovanie je stávka na istotu, závisí to od toho, aký emocionálny je práve váš deň," pokračovala.

Fešák z Matrixu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Kvôli filmovým úlohám podali nadľudský výkon: Pozrite, ako sa nadreli!


Pre Reevesa je to skôr otázka súkromia. "(Súkromie) Je pre mňa dôležité," povedal. "A áno, nemám veľmi čo povedať o ničom," dodal na adresu zverejňovania akýchkoľvek myšlienok na internet. Napriek tomu, že celebrity môžu kontrolovať, čo na internet zverejnia, nemôžu konrolovať to, akú stenu postavia médiá okolo nich. Ako teda zvládli roky slávy?

Fešák z Matrixu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

"Jednoducho použijem alkohol," zavtipkoval Reeves. "Áno, väčšina z tých vecí (v médiách) je skutočne nedôležitá a zbytočná a robí človeka zaujímavejším, než v skutočnosti je," dodala Zellweger. Okrem ich spoločnej nechuti voči sociálnym médiám sa rozhovorili aj o svojej nedávnej spolupráci.

"Naši spoloční priatelia mi povedali, že je to jeden z najmilších ľudí na svete," povedala Zellweger. "Mimochodom, to je jeho všeobecná reputácia." Reeves si tiež zaspomínal na svoje sladké pocity voči herečke. "Byť len fanúšikom jej práce a potom to vidieť osobne a mať tú česť si s ňou zahrať, povedať príbeh spoločne. Bolo to ako ´Bože, ty si naozaj, naozaj, naozaj skvelá!´" dodal na adresu Zellwegerovej pre ETonline Reeves.

Fešák z Matrixu a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Keanu ReevesRenée Zelweger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu