Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Sylvester Stallone dostal riadnu nakladačku: Rockyho dala dole táto kráska!

(Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

Keď sa povie meno Sylvester Stallone, každý z nás si zrejme spomenie na legendárneho Rockyho, boxeristu, ktorý sa nikdy nevzdáva. Tvrdo maká, cvičí a porazí aj toho najsilnejšieho. Ringu sa nevzdal celý život a nedávno ho dokonca porazila mladučká speváčka a herečka Demi Lovato.

Samozrejme, všetko sa nieslo v duchu srandy a priateľského "výcviku". Sylvestera Stalloneho tentokrát vyzvala na priateľský zápas mladá herečká a speváčka Demi Lovato. Dali si jedno krátke kolo, v ktorom ho do niekoľkých sekúnd doslova skolila.


Mohlo by vás zaujímať:Najväčšia bolesť ich života: Slávni herci mali všetko, no stratili milované deti


Nebolo to však len tak. Keby zrejme šlo o ozajstný zápas, Demi by nemala šancu. Toto kolo si vopred pripravili a natrénovali, aby to na videu vyzeralo dôveryhodne. Stallone dal sám osobne mladej speváčke niekoľko lekcií základov boxovania. Pri všetkom stál aj jej tréner boxu, ktorý priebeh sledoval.

Práve preto sa rozhodli spraviť si zo seba trošku srandy. "Vyrábame Rockyho 8? Nemôžete veriť úplne všetkému, čo vidíte. Nie je to naozaj, ale bola to sranda. Demi je dobrý športovec," napísal Stallone pod jedno z videí.

Mohlo by vás zaujať:5 hollywoodskych filmov, o ktorých ste nevedeli, že ich režíroval Slovák

Viac o téme: Sylvester StalloneDemi Lovato
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu