Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Marion Cotillard prelomila mlčanie: O Pittovi poviem len jedno, je skvelý!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR)

Brad Pitt má v Hollywoode nového fanúšika. Nie je to nikto iný, ako toľkými médiami diskutovaná Marion Cotillard. Prvýkrát sa od medializovanej kauzy vyjadrila na adresu Brada Pitta aj v oficiálnom krátkom rozhovore v rámci predstavenie ich najnovšej snímky Spojenci (2016).

"(Brad) Je to skutočne dobrý muž," povedala 41-ročná herečka pre ETonline.com. "Samozrejme, je to skvelý herec. Je to tak dobrá osoba, že naozaj nie je vôbec ťažké s ním vychádzať," dodala na adresu Pitta.

Marion Cotillard prelomila mlčanie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Marion Cotillard sa s Bradom Pittom prvýkrát stretla počas skúšok k thrilleru o druhej svetovej vojne. Priznala, že chémia medzi nimi fungovala od prvej chvíle. "Niekedy neviete," povedala herečka. "Niekedy nemáte so svojím hereckým kolegom nič spoločné, žiadnu chémiu, ale na obraze to aj tak funguje. Existuje mnoho rôznych situácií, ale my sme mali šancu v tomto období našich život, že sme spolu vychádzali skvele, takže to pomohlo."


Mohlo by vás zaujímať:EXKLUZÍVNE Erotika, láska a zrada: Pozrite si trailer k filmu, ktorý mal rozdeliť Brada a Angelinu


Herečka ďalej priznala, že je zakaždým, keď má točiť nový film, veľmi nervózna. Práca na novom filme Spojenci s oskarovým hercom nebola výnimkou. "Zakaždým je to nový začiatok, ako začiatok novej lásky. Zaľúbite sa, ste s niekým desať rokov, a potom vzťah skončí," takto porovnalaCotillard natáčanie k láske, pretože s postavou je to rovnaké.

Marion Cotillard a Brad Pitt spolu s režisérom Spojencov Robertom Zemeckisom (vľavo).
Zobraziť galériu (4)
Marion Cotillard a Brad Pitt spolu s režisérom Spojencov Robertom Zemeckisom (vľavo).  (Zdroj: SITA)

Pitt priznal, že bojoval s francúzskym prízvukom jeho postavy, no Cotillard ho za jeho prízvuk pochválila. "Viem, aké ťažké je učiť s nový jazyk," povedala Cotillard. "Musela som prejsť z francúzskeho do anglického jazyka a stále bojujem s nejakými zvukmi, ale bola som naozaj ohúrená jeho oddaním pracovať na svojej francúžštine," dodala herečka.

Marion Cotillard prelomila mlčanie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Brad PittMarion Cotillard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu