Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nové tváre televíznej obrazovky: Toto sú herecké objavy Slovenska v roku 2016

Zobraziť galériu (7)

Videli ste ich v roku 2016 takmer každý deň na televíznej obrazovke a aj tak stále nepoznáte ich mená? Pozrite si prehľad najväčších hereckých objavov, ktoré sa objavili na scéne a zaujali divákov.

Juraj Bača

Mladý herec (28) a spevák sa na scéne objavil iba nedávno, no okamžite zaujal pozornosť. Mnohé ženy ho začali pasovať do role nového sexsymbolu. Pomenšej úlohe vPaneláku ho divácimôžu vidieť najmäv seriáli Búrlivé víno. Hrá tam postavuViktoraFialu, ktorý jeprototypom arogantného, bohatého synčeka, ktorý si chce v živote všetko čo najviac uľahčiť.

Juraj Bača
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Pavol Sedlačko

Ďalší fešák z Búrlivého vína.V úlohe Matúša pracuje vo vinárstve u Roznerovcov. S Viktorom Fialom boli priatelia od detstva, ale ich cesty sa pomaly rozchádzajú. Veselý Matúš je jeho pravým opakom. Je čestný, zodpovedný, hoci občas sa dá nahovoriť na hlúposť.

Pavol Sedlačko
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Viktória Valúchová

Do tretice herecký objav zo seriálu Búrlivé víno.Ako Tamara Klasovápôsobí ľahostajným a frivolným dojmom, je schopná aj hlbších citov, na ktoré nedávno doplatila, keď sa zamilovala. Práve to ju donútilo prehodnotiť svoj životný cieľ: bohatý chlap a bezstarostný život jej už nestačia.V skutočnosti je sympatická herečkaposlucháčkou VŠMU, ktorú máte možnosť poznať najmä z úspešných muzikálov.

Viktória Valúchová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Natália Puklušová

Sympatická herečka sa do povedomianedostala ani tak kvôli hereckým schopnostiam. Pozornosť médií sa jej ušla vďaka milostnej afére s Andym Krausom. V tieni tak zostali jej herecké úlohy, ktoré jej sadli ako uliate.Napríklad postava šarmantnej Šantal zo seriálu Búrlivé Víno alebo ako Juliana z Atletika Cvernofka.V roku 2012 sa zúčastnila súťaže Hlas Česko-Slovenska.

Natália Puklušová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Ondrej Hraška

Mladý slovenský herec a spevák pôsobiaci v Radošinskom naivnom divadle, je známy z reklám a z rôznych televíznych seriálov.V roku 2016 sa presadil v markizáckom seriáli Atletiko Cvernofka.V úlohe Vladka sa narodil mladistvej matke Paule, bol neustále zanedbávaný. Výsledkom bolo, že z neho vyrástol miestny švindliar. Ak mu to jeho výzor umožňoval, hrával sa na „cool“ chalana. Až na to, že naozaj „cool“ nikdy nebol.

Ondrej Hraška
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Viac o téme: Natália PuklušováJuraj BačaPavol SedlačkoViktória ValúchováOndrej Hraška
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu