Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tieto krásky im každý závidí: Populárni herci majú doma hotové poklady

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Za všetkým hľadaj ženu. Lepšie povedané nádhernú ženu. Známi herci z prostredia Hollywoodu by o tom vedeli hovoriť. Po svojom boku majú skutočne očarujúce dámy, ktoré svojou krásou udivujú už na prvý pohľad. Nečudo, že ich partneri sa musia mať na pozore.

Jason Sudeikis a Olivia Wilde

Prominentný herecký pár patrí medzi najvzornejšiev celomHollywoode.Spolu začali randiť v novembri 2011 a v januári 2013 sa zasnúbili. V apríli nasledujúceho roka sa im narodil syn, ktorému dali meno Otis Alexander. V októbri 2016 sa im pre zmenu narodila dcérkaDaisy Josephine. Herečka bola v rokoch 2003 až 2011 vydatá za filmára Taa Ruspoliho, Sudeikis bol zas v rokoch 2004 až 2010 ženatý s herečkou a scenáristkou Kay Cannon. Po rozvode istý čas chodil s ďalšou herečkou January Jones.Olivia Wilde sa preslávila najmä v seriáli O.C. California, jej manžel zase z filmuŠéfovia na zabitiealeboLov na exmanželku.

Jason Sudeikis a Olivia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

BradleyCoopera Irina Shayk

Fešný americký herec a nádherná ruská modelka sú vo svete šoubiznisu veľkým prekvapením. Dvojica začala spolu randiť na jar 2015, no o svojom vzťahu sa vyjadrujú verejne len zriedka. Dokonca sa šepká, žeúdajne čakajú aj prvé dieťa. Shayk predtým päť rokov tvorila pár s portugalským futbalistom Cristianom Ronaldom, Cooper sa zas v marci 2015 rozišiel s anglickou modelkou Suki Waterhouse. V rokoch 2006 až 2007 bol ženatý s americkou herečkou Jennifer Esposito, no nebola to životná láska. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka seriálu Alias alebo účinkovaní vo filme Vo štvorici po opici.

Tieto krásky im každý
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Mohlo by vás zaujímať:Ťažké začiatky: 7 celebrít, ktoré dobre poznajú chudobu

LeonardoDiCaprioa Nina Agdal

Začiatkom leta sa svet dozvedel skutočne horúcu správu. Americký herec a lámač ženských sŕdc Leonardo DiCaprio randí s dánskou modelkou Ninou Agdal. Dvojicu najskôr odfotili na pláži v Malibu. Na niektorých záberoch sa 41-ročný rodák z Hollywoodu a 24-ročná modelka bozkávajú. Neskôr ich videli v niekoľkých reštauráciách v New Yorku a boli spolu tiež na dovolenke na Bahamách. Zdá sa, že ikonický herec naplno podľahol čaru sympatickej blondíny.

Leonardo DiCaprio a Nina
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

AshtonKutchera Mila Kunis

Dvojica, ktorá sa preslávila v seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), kde stvárnili Jackie Burkhart a Michaela Kelsa, sa zasnúbilivo februári 2015. Hneď v marci oznámili, že spolu čakajú dieťa. Dlhoročné priateľstvo vraj posunuli na novú úroveň v apríli 2012, po tom, ako sa Kutcher koncom roka 2011 po šiestich rokoch manželstva rozišiel s Demi Moore. Rozvodové konanie pritom oficiálne ukončili len v novembri 2013.V októbri 2014 sa im narodila dcéra Wyatt Isabelle. Zosobášili sa v júli 2015.V závere minulého roku sa páru narodil synčekDimitri Portwood.

Mila Kunis a Ashton
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: youtube.com)

Mohlo by vás zaujímať:4 najtvrdšie scény zo Sám doma očami odborníka: Tak toto by banditi prežili iba ťažko

RyanGoslingaEva Mendes

Pôvabná herečka Mendes a Gosling sa stretli v roku 2011 počas nakrúcania snímky Za borovicovým hájom. Preskočila iskra a prominentný pár to spolu ťahá už viac než päť rokov. Vychovávajú spolu dve dcéry - dvojročnú Esmeraldu a štvormesačnú Amandu. Podľa špekulácii sa dokonca 42-ročná rodáčka z Miami a o sedem rokov mladší Kanaďan zosobášili v tajnosti v kruhu najbližších ľudí a rodiny na začiatku roku 2016.

Tieto krásky im každý
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Skylar Astin aAnnaCamp

Americká herečka a jejherecký kolega si začiatkom septembra po trojročnom randení konečne povedali áno.Tridsaťtriročná Camp a o päť rokov mladší rodák z New Yorku tvoria pár od júna 2013. Zasnúbili sa začiatkom minulého roka. Rodáčka z mesta Aiken v Južnej Karolíne bola v minulosti vydatá za herca Michaela Mosleyho.Campúčinkovala v období 2009 až 2014 v seriáli True Blood: Pravá krvčiLadíme! alebo Ladíme 2.V posledných dvoch menovaných snímkach sa ukázal aj Skylar Astin. Z Astina sa stal jej osudový muž nielen na plátne, ale aj v živote.

Anna Camp a Skylar
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jason Sudeikis a Olivia WildeLeonardo DiCaprio a Nina AgdalAshton Kutcher a Mila KunisBradley Cooper a Irina ShaykSkylar Astin a Anna CampRyan Gosling a Eva Mendes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu