Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Hviezda Kobry 11 je už v chomúte: Semir si zobral o desať rokov mladšiu priateľku!

Erdoğan Atalay a Katja Ohneck Zobraziť galériu (2)
Erdoğan Atalay a Katja Ohneck (Zdroj: Instagram cobraeleven_erdogan)

Kto by len nepoznal meno Semir Gerkhan. Najznámejší nemecký policajt a hviezda seriálu Kobra 11 prekvapil svojich fanúšikov hneď na začiatku nového roku. Po päťročnom vzťahu si zobral Katju Ohneck.

Nemecký herec tureckého pôvodu Erdoğan Atalay (50) sa rozhodol urobiť vážny krok. Po päťročnom vzťahu si zobral za manželku o desať rokov mladšiuKatju Ohneck. Predstaviteľ legendárneho komisára SemiraGerkhanasa pre tento krok rozhodol na romantickom ostrove Maledivy.

Bola to však iba neformálna svadba, ktorá zatiaľ nie je právoplatná.Svedčí o tom aj Semirovo oblečenie. Prišiel iba v modrej košeli a nemal ani sako, kravatu a navyše bol bosý.Oficiálna svadba na Maledivách je povolená iba pre moslimov. Sympatický pár si takbude musieť obrad zopakovať a povedať áno po druhýkrát. Všetko je už dohodnuté, svadba sa uskutoční v júni doma v Nemecku.

Atalay bol už raz ženatý. V období rokov2004-2009 bola jeho manželkou divadelná a filmová herečka Astrid Ann Maria Pollmann, s ktorou majú dcéru Amiru.Po krachu manželstva sa dal dohromady s maskérkouKatjou Ohnek.Dvojica spolu vychováva syna Marisa (4).

Erdoğan Atalay, Katja Ohneck
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Erdoğan AtalayKatja Ohneck
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu