Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Famózny návrat Brada Pitta: Podpora kolegov ho dojala, stratil slová!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube)

Účasť Brada Pitta na tohtoročnom udeľovaní cien Zlatý Glóbus 2017 nebola do poslednej chvíle istá. Od septembra, kedy oznámili spolu s Angelinou Jolie, že sa budú rozvádzať sa na verejnosti ukázal prvýkrát až v novembri pri premietaní jeho najnovšieho filmu Spojenci (2016) v Londýne. Svojou prítomnosťou všetkých prekvapil a dočkal sa obrovskej úcty!

Hlas sprevádajúci odovzdávanie cien, predstavil všetkým Brada Pitta ako producenta snímky Moonlight. Ten vyšiel na pódium, aby predstavil trailer k nominovanej a víťaznej snímke. To, že sa odovzdávania cien zúčastní nikto netušil. Pitt dokonca ani neprišiel po červenom koberci, ale v tichosti prišiel vchodom, ktorý nikto nesledoval.

Keď sa zjavil na pódiu, všetci začali výskať a privítali ho enormným potleskom. Jeho kolega a kamarát Matt Damon bol nesmierne rád, že Brada uvidel. Všetci prítomní mu vyjadrili úctu a podporu v ťažkých časoch, ktorými momentálne prechádza. V Hollywoode nie je ľahké byť terčom bulváru počas najkrušnejších chvíľ, jeho rozvod s Angelinou Jolie všetkých prekvapil a stal sa ostrosledovaným po celom svete.


Mohlo by vás zaujímať:Celebritné rozvody a rozchody: Títo herci vstúpili do nového roka single!


Na chvíľu ostal úplne bez slov, za potlesk poďakoval a len s údivom sledoval tváre a podporu, ktorú mu kolegovia vyjadrili. Potom začal s predstavovaním: "Moonlight sa zrodil z odvahy Barryho Jenkinsa aTarella Alvina McCraneyho obzrieť sa, chopiť sa minulosti a objať ju a trvať na tom, že ich súčasnosť nie je oddelená od ich minulosti. Zrodila sa z odvahy skupiny hercov ochotných odhaliť svoje duše a vyjadriť ľudskosť napriek omylom, chybným krokom či priestupkom," povedal Pitt, ktorého výraz v tvári naznačoval, že nehovorí vždy len o filme.

Brad Pitt počas premietania filmu Spojenci v Londýne
Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt počas premietania filmu Spojenci v Londýne  (Zdroj: SITA/AP)

"Práve hlboká viera Barryho Jenkinsa je dôvodom, že my všetci stojíme na prahu zmeny a odpustenia a že všetkým nám je garantované prijatie a láska k sebe samému. Nominovaný na šesť Zlatých glóbusov. Moonlight," dodal Pitt.

VIDEO Famózny návrat Brada
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Štyridsaťjedenročná Jolie podala žiadosť o rozvod 19. septembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 15. september. Tomu predchádzal incident zo 14. septembra, keď 53-ročný rodák z Oklahomy na palube súkromného lietadla údajne pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol ich 15-ročného syna Maddoxa. Incidentom sa následne začali zaoberať Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) a Úrad pre kontrolu starostlivosti o deti (DCFS) losangeleského okresu, ktoré prípad v novembri uzavreli s tým, že sa Pitt nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi.

Viac o téme: Matt DamonBrad PittGolden Globes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu