Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Láska má mnoho tvárí: Vedeli ste, že týchto hercov priťahuje rovnaké pohlavie?

Neil Patrick Harris, David Burtka Zobraziť galériu (7)
Neil Patrick Harris, David Burtka (Zdroj: internet)

Každý má svoje tajomstvá a títo obľúbení hollywoodski herci mali do istého času tiež tie svoje. Priťahuje ich totiž rovnaké pohlavie a mnohí si museli prejsť ťažkou cestou k tomu, aby ich ľudia akceptovali.

Portia de Rossi a Ellen Degeneres

Láska má mnoho tvárí:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Austrálska herečka Portia de Rossi mala dlhé roky problém oznámiť svetu, že je lesbička. Myslela si totiž, že to uškodí jej kariére herečky (známa je najmä zo seriálu Ally McBealová). Tri roky bola vydatá za dokumentaristu Mela Metcalfea, no ako neskôr priznala, nebolo to nič pre ňu. Dôvodom manželstva bola zelená karta. V roku 2000 začala chodiť s režisérkouFrancescou Gregoriniovou, no ich vzťah sa po štyroch rokoch skončil. V tom čase sa totiž začala stretávať so svojou dnes už oficiálnou manželkou, komičkou Ellen Degeners. Verejne sa priznala k homosexualite a prijala priezvisko po svojej manželke. Vzali sa vo ich dome v roku 2008. O pár rokov neskôr vyhlásili, že deti mať neplánujú.

Neil Patrick Harris a David Burtka

Láska má mnoho tvárí:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

V seriáli Ako som spoznal vašu matku mu odolala máloktorá, no v skutočnosti sa jeho vyvoleným stal David Burtka.Neil Patrick Harris sa k homosexualite priznal v roku 2006. Vyhlásil, že je po vyvrátení či potvrdení fám šťastný a žije spokojný a plnohodnotný život. O rok neskôr sa na odovzdávaní cien ukázal spoločne so svojím snúbencom Burtkom. Vzali sa v Taliansku v roku 2014. Spoločne majú dvojičky, ktoré im vynosila a v roku 2010 porodila náhradná matka.


Mohlo by vás zaujímať:Kráska z hororového seriálu už nie je sama: Randí s babkou z Dva a pol chlapa!


Cynthia Nixon a Christine Marinoni

Láska má mnoho tvárí:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Cynthiu Nixon poznajú diváci najmä ako cynickú Mirandu z úspešného seriálu Sex v meste. Takmer 15 rokov bola vydavatá za učiteľaDannyho Mozesa, s ktorým má dve deti. V roku 2003 sa rozviedla a o rok na to začala chodiť s aktivistkou Christine Marinoni. Podľa jej slov pre ňunebolo nič zvláštne, keď sa zamilovala do ženy napriek tomu, že celý život randila s mužmi. Považuje sa za bisexuálku a Marinoniovú si vzala v roku 2012. Spolu majú syna Maxa, ktorého porodila Marinoniová.

Jodie Foster a Alexandra Hedison

Láska má mnoho tvárí:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Jodie Foster bola vždy háklivá na svoje súkromie, titulky bulvárnych denníkov rozhodne neboli pre ňu. Je to najmä kvôli tomu, že ako herečka je neustále na očiach. Sexuálna orientácia Fosterovej bola prvýkrát predmetom verejných debát v roku 1991. Počas natáčania Mlčania jahniat sa totiž v okolí nakrúcania zhromaždili aktivisti proti homosexuálom. V rokoch 1998 až 2003 bola vydatá zaCydney Bernardovú. O jedenásť rokov neskôrsa vydala za herečku a fotografku Alexandru Hedisonovú, s ktorou je dodnes. O svojej homosexualite verejne prehovorila až v roku 2013 pričom ani raz nepoužila slová homosexualita, gej či lesba.


Mohlo by vás zaujímať: Láska nepozná hranice: Tieto páry však delí takmer celá generácia!


Jim Parsons a Todd Spiewak

Láska má mnoho tvárí:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Obrovský úspech priniesolJimovi Parsonsovi seriál Teória veľkého tresku. Diváci na celom svete si ho v úlohe svojského vedca obľúbili. Spoločne s tým prišla aj obrovská popularita. Prvýkrát sa jeho homosexualita rozoberala v článku magazínu The New York Times. Nezabudli dodať, že partnerom Parsonsa je už desať rokov režisér Tod Spiewak. Parsons s tým však väčšie problémy nemal. Ich vzťah nazval aktom lásky, ráno si dajú kávu, idú do práce, perú šaty avyvenčia psy. Jednoduchoobyčajný život, nudná láska.

Sara Gilbert a Linda Perry

Láska má mnoho tvárí:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Ako tínedžerka chodila Sara Gilbert so svojím hereckým kolegom zo seriálu Roseanne (neskôr aj z Teórie veľkého tresku) Johnym Galeckim. Počas tohto vzťahu si uvedomila, že je lesba. SGaleckim sú však aj naďalej veľmi blízkymi priateľmi. Neskôr chodila s televíznou a filmovou producentkouAllison Adlerovou, s ktorou má syna a dcéru. Osvojom súkromí sa takisto dlhonevyjadrovala, najmä čo sa jej homosexuality týka. Otvorene sa priznala až v roku 2010. O rok na to sa rozišla so svojou partnerkou. Krátko na to začala vzťah so speváčkou Lindou Perryovou. Majú spoločne syna, ktorého porodila Gilbertová.

Viac o téme: Jim ParsonsNeil Patrick HarrisJodie FosterPortia de RossiSarah GilbertCynthia Nixon
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu