Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok počas nakrúcania: Nádherná herečka utrpela po páde vážne zranenie

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra (Zdroj: SITA)

Indická herečka, speváčka a Miss World 2000 Priyanka Chopra sa vo štvrtok zranila počas nakrúcania amerického seriálu Quantico (2015). Stačil malý okamih a nešťastie bolo na svete.

Ako pre portál TMZ uviedol nemenovaný zdroj, 34-ročná rodáčka z Džamšédpuru sa pošmykla a udrela si hlavu, pričom utrpela otras mozgu. Následne ju previezli do nemocnice, odkiaľ ju po ošetrení prepustili domov. „Môžeme potvrdiť, že počas nakrúcania Quantica v New Yorku došlo k menšej nehode. Priyanku vyšetril lekár a momentálne sa zotavuje doma," vyhlásili pre magazín Us Weekly predstavitelia televízie ABC. Herečkin hovorca následne informoval, že Chopra by sa mala po víkende vrátiť do práce.

Priyanka Chopra sa stala celosvetovo známou po zisku titulu Miss World 2000. V súčasnosti patrí k najlepšie plateným a najpopulárnejším herečkám indického filmového priemyslu. Predstavila sa v desiatkach bollywoodskych filmov, ako napríklad Don (2006), Fashion (2008), Kaminey (2009), Barfi! (2012) či Mary Kom (2014).

Od roku 2015 účinkuje v spomínanom seriáli Quantico, v ktorom stvárňuje agentku FBI Alex Parrish. Tento rok sa predstaví v snímke Pobrežná hliadka inšpirovanom rovnomenným seriálom. Ako speváčka má na konte single In My City (feat. Will.i.am), Exotic (feat. Pitbull) a I Can't Make You Love Me.

Viac o téme: Priyanka Chopra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu