Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Kráska z La la landu prezradila tajomstvo: Pri Ryanovi som sa totálne zrútila!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Na filmovom plátne sa zdá byť všetko jednoduchšie. V úspešnom muzikáli La la land Emma Stone spoločne s Ryanom Goslingon predvádzajú spevácke aj tanečné čísla. Kto by to bol povedal, že má táto krehká kráska tak trochu strach z niektorých tanečných kreácií.

Presne tak. V šou Grahama Nortona sa podelila o dosť traumatizujúcizážitok z minulosti. Vynoril sa jej pri scéne vo filme Bláznivá, hlúpa láska, keď s Goslingom robili záverečnú zdvíhačku z Hriešneho tanca.

"Keď som mala sedem rokov, zlomila som si obe ruky. Môj telocvikár pustil moje členky kým som visela na bradlách a spadla som z takmer dvojmetrovej výšky na zem," povedala Stoneová. "Keď sme robili film, vedela som, že ma Ryan dvihne takisto vysoko, ale čo som nevedela bolo, že som si časomvytvorila fóbiu z toho byť zdvihnutá nad niekoho hlavu do asi dvojmetrovej výšky a vtedy sa všetko pokazilo," dodala so smiechom Stoneová.

"Nikdy som ešte niečo také nezažil a nečakal som, že sa to stane," povedal Gosling. "Predstavil som si takú vačicu, ktorá padá zo stromu, pristane na mojej hlave a snaží sa mi vyškrabať oči. SEmmou to bolo niečo podobné," dodal a obaja sa na tom schuti zasmiali.

VIDEO Kráska z La
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Stoneová priznala, že sa po tejto skúsenosti rozplakala ako malá. "Úplne som sa zrútila. Musela som si ísť ľahnúť a pozerať Labyrinth (1986, film s Davidom Bowiem, pozn. red.), kým som plakala. Potom sa ma prišiel spýtať Ryan aj režisér, či som v poriadku a ja som v slzách len odpovedala ´super, mimochodom Jennifer Connelly sa v tomto filme skutočne odkryla´," ukončila Stoneová so smiechom historku.


Mohlo by vás zaujímať:Lámač ženských sŕdc zahodil pýchu: Dosť bolo, takáto je skutočná pravda o ženách!


La la land bol už tretím filmom, v ktorom si bok po boku spoločne zahrali Emma Stone a Ryan Gosling. Predchádzala tomu spolupráca na snímkach Bláznivá, hlúpa láska (2011) a Lovci gangstrov (2013). O chémii medzi hercami nie je nutné diskutovať. Funguje to medzi nimi nielen počas natáčania, ale aj v súkromí.

Emma Stone s režisérom snímky Damienom Chazellom (vľavo) a Ryanom Goslingom
Zobraziť galériu (4)
Emma Stone s režisérom snímky Damienom Chazellom (vľavo) a Ryanom Goslingom  (Zdroj: SITA)

"Byť s Emmou Stone je ako keby ste neustále otvárali vianočné darčeky. Neexistuje nikto taký, ako ona," vyjadril sa na adresu svojej kolegyne a kamarátky Gosling pre ETonline. Stoneová povedala, že od ich prvého stretnutia vedela, že je medzi nimi niečo špeciálne. "Odvtedy sme jednoducho kamoši. Je to úžasná osoba a skvelý herec. Má originálny humor, volám ho tímový kamoš (ang. teammate). Je zábavné s ním hrať a chodiť von. Je najlepší!"

VIDEO Kráska z La
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ryan GoslingEmma Stone
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu