Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečkou vďaka prezentácii: Odhaľte tajomstvá talentovanej krásky Emmy Stone!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

Spolu s obrovským úspechom muzikálu La La Land sa na výslnie opäť dostala aj sympatická a veľmi talentovaná Emma Stone, ktorú miluje nielen kamera, ale aj diváci.

Emma predvádzala svoj talent už ako malé dievčatko aprvýkrát sa postavila na divadelné dosky ako jedenásťročná. Rodičov presvedčila pomocou prezentácie v PowerPointe, aby jej dovolili študovať herectvo. Tesne pred šestnástymi narodeninami sa spolu smamou presťahovala do L.A. Tam zistila, že získať angažmán nie je také jednoduché. Postupne jej meno začalo byť známe averejnosť si ju zamilovala.

Emma Stone
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Emma nie je Emma

Jej skutočné meno Emily Jean Stone. Meno Emma si vybrala, keď ju prijali k Screen Actors Guild, pretože Emily Stone tam už bola. Najskôr si za umelecké meno vybrala Riley Stone. Neskôr však zistila, že vhodnejšie bude Emma, ako ju zvykla nazývať mama. Rodina apriatelia ju však stále volajú Emily.

Emma Stone
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Herectvo nie je jediné, čo ovláda

Po presťahovaní sa do Los Angeles si našla brigádu vpekárni zameriavajúcej sa na pochúťky pre psy. Niektorí zákazníci sa však sťažovali, že jej koláčiky sa ich domácim maznáčikom nepáčia. Okrem pečenia koláčikov sa však venovala aj HTML kódomawebovému dizajnu. Kvôli snímke The Rock hrala aj na basovú gitaru. Nuž, ak by jej herectvo nešlo, určite by sa dokázala uživiť aj inak.


Mohlo by vás zaujímať: Kráske Emme Stone nie je osud Ameriky ľahostajný: Je načase spojiť sa a prehovoriť!


Nádejná gymnastka

Emma Stone
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Úspešná herečka mala nábeh na to stať sa gymnastkou. Ako sedemročná si však pri nešťastnom páde zlomila obe ruky. Svoju gymnastickú kariéru však neskôr vtelevízii vysvetlila: „Nebola som gymnastka. Bola som len dieťa, čo robí gymnastiku avôbec vnej nie je dobré.“


Mohlo by vás zaujímať:Nežné krásky s dušou rebela, ako začalo ich priateľstvo? Choď do p...!


Hviezda reality šou

Ako pätnásťročná sa herečka zúčastnila televíznej reality šou In Search of the New Partridge Family! Vďaka tomu získala úlohu Laurie Partridge. Bohužiaľ, táto séria však bola krátka, produkcia ju stopla po jednej epizóde. Atu je jej vystúpenie:

Emma Stone je zábavná aj mimo filmov

Herečka mnohých postáv

Obľúbená herečka zahviezdila vmnohých snímkach. Ktým najznámejším patria Superbad (2007), Zombieland (2009), Ľahko ju zbaliť (2010), Bláznivá, hlúpa láska (2011), Amazing Spider-Man (2012, 2014), Lovci gangstrov (2013), Kúzlo mesačného svitu, Birdman (2014), Iracionálny muž, Aloha (2015) či minuloročný hit La La Land (2016).


Mohlo by vás zaujímať:Zlaté glóbusy ovládol La la land: Nechýbali divné bozky, nevítané objatia a srdcervúce prejavy


Emma Stone
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Čo ešte určite neviete?

  • Ovláda znakovú reč.
  • Kvôli závislosti na Farmville sa odhlásila zFacebooku.
  • Máva astmatické záchvaty.
  • Zbožňuje čiernobiele filmy.
  • Má panický strach zodoberania krvi.
  • Väčšinu času sa vzdelávala doma.

Emma Stone
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emma Stone
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu