Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Goslingovej kráske vďačí La la land za veľa: Týmto prispela do úspešného muzikálu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Ryna Gosling sa na tohtoročnom odovzdávaní cien Zlatý Glóbus blysol svojím prejavom počas prevzatia ceny za najlepší mužský herecký výkon muzikáli alebo komédii. Vyjadril v ňom totiž svoju lásku a vďačnosť Eve Mendes, jeho životnej partnerke, ktorá ho napriek ťažkým časom počas natáčania podporovala. Nedávno prezradil ďalšiu vec, ktorou do La la landu prispela.

"'Los Angeles uctieva všetko a neváži si nič.' Toto mi jedného dňapovedala moja krásna dáma a mne to prišlo veľmi vtipné. Opýtal som sa jej preto, či to môžem použiť vo filme," vysvetlil pre ETonline.com Gosling. "Samozrejme, robila si srandu, ale je to celkom vtipná vec... Veľmi sa mi páčilo, ako to povedala, pretože je dosť dosť vtipné na to, aby to v sebe malo kúsok pravdy. No očividne je to vtip, preto sa mi to zdalo pre film veľmi vhodné," dodal Gosling.

Goslingovej kráske vďačí La
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Samozrejme, mnohých zaujímalo aj to, či bude Eva Mendes sprevádzať Goslinga na odovzdávaní cien Oscar. Tým si herec nebol až taký istý, vzhľadom na rodinné okolnosti. "Ešte stále máme čas na rozmýšľanie," dodal Gosling.


Mohlo by vás zaujímať:Pamätné výroky hviezd: Takto perlili pri preberaní cien!


Či už ho jeho životná partnerka Eva Mendes bude počas odovzdávania Oscarov sprevádzať, alebo nie, Gosling si je istý, že to bude zábava. Herec totiž povedal, že ani po dlhej šnúre s režisérom La la landu Chazellom a jeho hereckou kolegyňou a dobrou kamarátkou Emou Stone ho ani jeden z nich nezačal nudiť.

Ryan Gosling a Eva Mendes sa zoznámili počas natáčania filmu Za borovicovým hájom (2012).
Zobraziť galériu (4)
Ryan Gosling a Eva Mendes sa zoznámili počas natáčania filmu Za borovicovým hájom (2012).  (Zdroj: SITA)

"Je pokušením povedať na ich adresu niečo sarkastické, ale pravdou je, že som veľmi šťastný, že sme natočili taký film a to mi bolo odmenou," povedal Gosling. "Fakt, že ľudia prijali film tak pozitívne je pre mňa veľmi nečakané. Celé ma to veľmi príjemne prekvapilo."

Režisér La la landu Chazelle s Emmou Stone a Ryanom Goslingom.
Zobraziť galériu (4)
Režisér La la landu Chazelle s Emmou Stone a Ryanom Goslingom.  (Zdroj: SITA)

"Bol to naozaj skvelý zážitok," povedala Emma Stone. Reižisér snímky Chazelle priznal, že ho požiadali, aby spravil z muzikálu divadelnú verziu, no ešte sa nerozhodol a veľmi o tom nepremýšľal. "Určite tomu dám jedného dňa šancu a budem o tom premýšľať. Nikdy nehovorte nikdy," dodal Chazelle.

Viac o téme: Ryan GoslingEva MendesLa la land
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu