Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Fešáci z obľúbených telenoviel: Takto vyzerajú dnes!

Esmeralda, Leticia Calderón Zobraziť galériu (6)
Esmeralda, Leticia Calderón

Latinskoamerické telenovely v časoch svojej najväčšej slávy priam ovládli naše televízie. Prežívali sme osudy hlavných hrdinov a zároveň sme bezhlavo milovali tých udatných fešákov, ktorí nakoniec vždy našli cestu k svojej vyvolenej. Od ich osudov prešlo niekoľko rokov, čo sa podpísalo aj na nich. Alebo ani nie? Pozrite sa, ako vyzerajú fešáci z obľúbených telenoviel dnes.

Facundo Arana ako Ivo zDivokého anjela

Facundo Arana
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív F.A./Instagram)

Dámy, priznajte sa. Ktorej zvás sa nelámali kolená po tom, čo sa „blondiačik“ Ivo nechal po prehratej stávke ostrihať? Prvá klapka seriálu padla pred takmer dvadsiatimi rokmi ačas zanechal stopu aj na sympaťákovi Ivovi. Dnes má 44 rokov apo Divokom anjelovi sa objavil vo viacerých telenovelách. Unás sme mohli vidieť napríklad Yago – syn džungle či Rany zlásky. Chlapčenský pohľad ašarm má ešte aj teraz.


Mohlo by vás zaujímať: Šedá myška z obľúbenej telenovely: Fúha, takto sa v seriáli veru nepredviedla!


Juan Pablo Raba ako Orestes zo Sladkej Valentíny

Juan Pablo Raba
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív J.P.R./Instagram)

Juana Pabla si pamätáme ako krásavca Oresta, ktorý bojoval osrdce bacuľky Valentíny. Včase natáčania mal 25 rokov. Vroku 2011 sa druhýkrát oženil za modelku amoderátorku Mónicu Fonseca. Ešte stále sa objavuje vtelevíznych seriáloch ana kráse mu to veru neuberá. Je síce očosi starší, má už štyridsať, no fešákom je stále.


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Toto, že je škaredá Betty? Veď ona vôbec nestarne a je nádherná!


Sergio Basañez ako Diego Sánchez Serrano z Keď budeš moja

Sergio Basañez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Osudy krásnej zberačky kávy Palomy abohatého dediča Diega snáď pozná úplne každý. Vďaka tomuto zvláštnemu páru sa telenovela Keď budeš moja sa unás stala obrovským hitom. Diega síce Paloma avšetky diváčka sňou milovali, no herec by im to veru nebol schopný vrátiť. Ešteže vie tak dobre hrať. Sergio totiž otvorene priznal, že je homosexuál.

Fernando Colunga ako José Armando vEsmeralde

Fernando Colunga
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív F.C./Instagram)

Herec Fernando Colunga je typickým predstaviteľom seriálov atelenoviel, unás sa však preslávil predovšetkým postavou José Armanda. Vzťah Josého aEsmeraldy si prešiel mnohými útrapami, no žiadny znich ani po rokoch nestratil nič zo šarmantného vzhľadu. Fernando oslávil päťdesiatku, no aj vo vyššom veku mu to stále svedčí. Jednoducho je to elegán.


Mohlo by vás zaujímať: FOTO Esmeraldy po rokoch: Stále krásna a kašle na plastiky


Pablo Rago ako Bruno Moravia vKachorra

Pablo Rago
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív P.R./Instagram)

Natalia Oreiro si podmanila aj ďalšieho fešákka, tentokrát vbláznivej telenovele Žena na úteku alebo Kachorra. Herec Pablo Raga sa práve vďaka tomuto televíznemu seriálu stal slávnym aznámym aj vEurópe. Hoci to nie je typ fešáka, zktorého padáme na zadok, postupne sme zistili, že má čosi do seba.

Viac o téme: Divoký anjelKeď budeš mojaSladká ValentínaKachorra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu