Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Romantika počas natáčania: Fešák Reynolds si našiel kamoša na život a na smrť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Vyzerá to tak, že najnovší sci-fi thriller Life naozaj zblížil hlavných protagonistov. Ryana Reynoldsa a Jakea Gyllenhaala natáčanie spojilo do takej miery, že sú na najlepšej ceste stať sa skvelými priateľmi.

Herci to potvrdili v rozhovoroch pre ETonline.com. "Nestáva sa každý deň, aby som dostal možnosť pracovať s ľuďmi, ktorých považujem za najbližších priateľov. Je v tom potom obrovská dôvera," povedal Reynolds.

Romantika počas natáčania: Fešák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

"Vlastne som si počas natáčanie našiel skutočného priateľa na celý život," potvrdil Gyllenhaal. Kým postava Ryana Reynoldsa rada riskuje, Gyllenhaal stvárňuje vo vesmírnom tíme veterána. Napriek tomu, že ich postavy sa vo filme často nezhodnú, v reálnom živote voči sebe herci majú obrovský rešpekt.


Mohlo by vás zaujímať:Psychopatické skvosty na filmovom plátne: Vidieť ich raz nestačí!


"(Reynolds) Má v sebe ako herec toľko sily, ktorú ja nemám. Jeho zmysel pre humor je súčasťou tejto sily a načasovanie jeho vtipov je absolútne jedinečné a bezkonkurenčné," povedal na adresu svojho kolegu a priateľa Gyllenhaal.

Romantika počas natáčania: Fešák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Reynolds takisto nešetril pochvalnými slovami. "Jake je jedným z najlepších a najväčších hercov našej generácie," myslí si herec. Snímka Life rozpráva príbeh členov vesmírnej posádky, ktorá objaví život na planéte Mars. Ich nadšenie však čoskoro vystrieda hrôza, keď zistia, čoho sú organizmy schopné. Film budem mať v slovenských kínách premiéru23. marca.

Viac o téme: Jake GyllenhaalRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu