Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Charlize Theron o vášnivých scénach so ženou: Byť nahá? To predsa nič nie je!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

V Rýchlo a zbesilo bude divoká, no tu ju nič nezastaví! Charlize Theron sa vo svojom najnovšom filme Atomic Blonde premení na riadnu divošku. Oscarová herečka sa v prvom zverejnenom traileri k snímke ukázala v mnohých nových a nespútaných polohách.

Charlize Theron sa predstaví ako Lorraine Broughton,agentkaMI6 v utajení, ktorú poslali počas Studenej vojny do Berlína. Jej úlohou je vyšetriť vraždu agenta a obnoviť chýbajúce zoznamy dvojitých agentov. Zavraždený agent bol zároveň jej životnou láskou, o to je jej nasadenie väčšie.

Milostná scéna z filmu Atomic Blonde
Zobraziť galériu (5)
Milostná scéna z filmu Atomic Blonde  (Zdroj: SITA)

Súčasťou filmu je aj milostná scéna, v ktorej zvádza hereckú kolegyňu Sofiu Boutellovú. "Zviesť ju? Je to jednoduché, ona je skvelá! Bola jedinou herečkou, na ktorú sme sa pozerali. Prišla a strávila čas so mnou a s režisérom. Bolo na nej niečo taknevinné, a zároveň neuveriteľne silné. Naozaj je pre tento film ako stvorená," povedala herečka pre ET Canada.


Mohlo by vás zaujímať:Oscarového Afflecka dohnala minulosť, no trápi ho niečo iné: Toto budem navždy ľutovať!


"Neviem si predstaviť nikoho iného v tejto úlohe," dodala Theron. "Ona je tanečníčka, ja som tanečníčka. Takže sa sme obe zhodli. Viete, niečo v zmysle'Čo? Byť nahý predsa nič nie je.' Jednoducho sme chceli, aby to vyzeralo dobre a hlavne reálne," povedala 41-ročná herečka na adresu milostnej scény.

Sofia Boutella
Zobraziť galériu (5)
Sofia Boutella  (Zdroj: SITA)

Charlize Theron často vo filmochstvárňuje silné a nezávislé ženy, úloha špiónky nie je výnimkou. "Myslím si, že sú svojím spôsobom rovnako zraniteľné. Myslím, že veľká sila vychádza práve z tých žien, ktoré vedia byť zraniteľné, pozrieť sa do očí svojim slabostiam a nájsť v nich silu," dodala herečka.

VIDEO Charlize Theron o
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nebojácnu ženu na strane zla stvárňuje aj v snímke The Fate of the Furious (Rýchlo a zbesilo 8), v ktorej ju diváci uvidia začiatkom apríla. Atomic Blonde sa svojej premiéry dočká až začiatkom augusta 2017. V tajnej misii budú Charlize Theron pomáhať aj herci John Goodman, James McAvoy a Toby Jones.

VIDEO Charlize Theron o
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: James McAvoyRýchlo a zbesiloCharlize TheronSofia Boutella
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu