Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odradil ho neúspech? Superman Cavill mení tím: Prijal výzvu a zahrá si po boku Cruisa!

Henry Cavill Zobraziť galériu (4)
Henry Cavill (Zdroj: SITA)

Britský herec Henry Cavill sa predstaví v pripravovanom filme Mission: Impossible 6. Christopher McQuarrie, režisér, scenárista a jeden z producentov snímky, vyzval Cavilla prostredníctvom služby Instagram na prijatie úlohy.

McQuarrie vyzval na Instagrame Cavilla, aby úlohu v pripravovanom šiestom dieli prijal. "Povedz mi niečo, Henry. Napadla mi taká myšlienka. Som zvedavý, či nemáš záujem zahrať si v šiestom dieli Mission: Impossible. Máš čas," napísal včera k svojej fotke.

Odradil ho neúspech? Superman
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Christopher McQuarrie)

O pár hodín herec odpovedal rovnako vtipným spôsobom a doMcQuarriovej fotky pridal menší detail. "Mám rád dobré výzvy. Napríklad visieť z pohybujúceho sa lietadla... alebo balansovať na útese len na mojich prstoch... alebo šmýkať sa po mrakodrape. Myslím, že jednoducho budem musieť získať nejakú prax a pridať sa k posádke Mission Impossible. Ďakujem za pozvanie,Christopher."

Odradil ho neúspech? Superman
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Henry Cavill)


Mohlo by vás zaujímať:Zlaté maliny sú rozdané: K tomu najhoršiemu patrí aj Batman vs. Superman!


Tridsaťtriročný herec sa tak pridal k obsadeniu, ktoré tvoriaTom Cruise,Rebecca Ferguson aleboJeremy Renner. Na produkcii spolupracujú tiež 54-ročnýCruise,Don Granger,J.J. Abrams,David Ellison aleboDana Goldberg. Akčný triler sa dostane do slovenských kín 26. júla 2018.

Henry Cavill
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

HenryCavill, celým menom Henry William Dalgliesh Cavill, sizahral napríklad vo filmoch Gróf Monte Christo(2002), Tristan a Isolda(2006), Hviezdny prach (2007), Užívaj si, ako sa len dá! (2009), Vojna bohov (2011),Krycie meno U.N.C.L.E. (2015) či seriáli Tudorovci: Sex, moc a intrigy (2007 - 2010). Známy je však najmä ako Clark Kent a jeho superhrdinské alter ego Superman z komiksoviek Muž z ocele (2013) a Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016).

Viac o téme: Tom CruiseHenry CavillMission Impossible
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu