Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Goslingov oscarový výsmech mal úplne iný dôvod: Obával sa najhoršieho!

Ryan Gosling Zobraziť galériu (2)
Ryan Gosling (Zdroj: YouTube/TMZ)

Kým ostatní sa počas fiaska čudovali, on sa smial. Trapas počas odovzdávania Oscarov šokoval všetkých prítomných v sále Dolby Theatre v Hollywoode, kde sa slávnosť konala. Skutočné dôvody výsmechu Ryana Goslinga však boli úplne iné, než si nielen fanúšikovia, ale aj médiá mysleli.

Tohtoročný trapas počas odovzdávania Oscarov sa zrejme zapíše do histórie. Keď po vyhlásení organizátori zistili, že zamenili obálky, spustila sa vlna nečakaných reakcií z každej strany. Hercov to šokovalo a nestačili sa diviť. Jedine Ryan Gosling sa smial. Čo sa skutočne skrývalo za jeho úškrnom, vysvetlil pre magazín People.

Goslingov oscarový výsmech mal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

"To, čoho som sa stal svedkom bolo naozaj niečo surreálne. Pozeral som na ľudí, keď začali panikáriť v dave. Okolo začali pobiehať chlapíkovia so slúchadlami a ja som sa zľakol, že sa niekto zranil,"vysvetlil Gosling. "Myslel som, že sa niekomu stalo niečo vážne. Mal som v hlave ten najhorší scenár."


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Oscary sú rozdané: Šok večera, La La Land nie je najlepší, vymenili obálky!


Práve v momente, keď si uvedomil, čo sa naozaj stalo, musel sa zasmiať. "Potom som už len počul, že vyhral Moonlight. V tom momente mi odľahlo a začal som sa smiať," dodal herec. Sám je obrovským fanúšikom víťazného filmu. "Je to naozaj zlomový film, úprimne som rád, že zvíťazil," dodal Gosling.

Viac o téme: OscarRyan Gosling
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu