Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matt Damon o otcovských schopnostiach kamarátov: Clooney bude zmätkovať!

(Zdroj: SITA)

Ako dobrý kamarát si aj Matt Damon udržiava prehľad o rodičovstve niektorých svojich hollywoodskych priateľov. Pre americký magazín prezradil, čo si myslí o otcovských schopnostiach Georgea Clooneyho a Bena Afflecka.

Popri propagácii nového trailer k nadchádzajúcemu filmu Suburbicon, ktorý režíruje Damonov blízky priateľ Clooney, herec prezradil pre magazín ET pohľad na rodičovstvo svojich kamarátov. Damon priznal, že hoci Clooney býva na pľaci až príliš pripravený, v rámci otcovstva je zatiaľ len vo fáze prípravky. S manželkou Amal však dvojčatá očakávajú až v júni, takže na zdokonalenie sa má ešte čas. “Bude skvelý, ale bude zmätkovať. Amal však dá všetko do poriadku,” zhodnotil Matt Damon.


Mohlo by vás zaujímať:Deti, ktoré vládnu Hollywoodu: Ukradnú úspešným rodičom slávu?


Pokiaľ ide o Mattovho dlhoročného priateľa Bena Afflecka, zhodnotil ho ako skvelého otca. “Našťastnejší je s deťmi! Jen je na niekoľko týždňou pracovne v Atlante, tak zastáva aj úlohu matky.” Sympatický herec považuje za šťastie to, že je obklopený skupinou takých chlapov: “Vždy na seba dávame pozor.”

Viac o téme: Matt DamonBen Affleck George Clooney
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu