Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Utrápený a zostarnutý Brad Pitt: Rozchod s Angelinou ho totálne ničí!

Brad Pitt Zobraziť galériu (2)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

Krutý rozchod ho doslova ubíja. Brad Pitt výrazne schudol a zo šarmantného sexsymbolu je dnes na prvý pohľad iba kopa nešťastia. Pôsobí zostarnuto a veľmi utrápene.

Herec sa v súčasnosti rozvádza s Angelinou Jolie, s ktorou sa zosobášil v roku 2014. Zoznámili sa počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu.

Dvojica má spolu šesť detí. Tri z nich - Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr herečka priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne.

New !! Brad in Los Angeles studio ... #bradpitt

Príspevok, ktorý zdieľa angelina jolie (@angelinajolieteam),

Jolie podala žiadosť o rozvod 19. septembra 2016, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 15. september. Tomu predchádzal incident zo 14. septembra, keď 53-ročný rodák z Oklahomy na palube súkromného lietadla údajne pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol ich 15-ročného syna Maddoxa.

Incidentom sa následne začali zaoberať Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) a Úrad pre kontrolu starostlivosti o deti (DCFS) losangeleského okresu, ktoré prípad v novembri uzavreli s tým, že sa Pitt nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi.Dvojica sadohodla na neverejnom rozvode.Pitt sa väčšinou zdržiava sám v ateliéri v Los Angeles, kde si vraj lieči zlomené srdce.Vynechal dokonca aj odovzdávanie Oscarov.

New !! Brad in Los Angeles studio ... he looks so thin god #bradpitt

Príspevok, ktorý zdieľa angelina jolie (@angelinajolieteam),

Viac o téme: Brad PittAngelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu