Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Anne Hathaway sa nebojí ničoho: Bitky a akcia aj v tehotenstve!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Herečka Anne Hathaway je šťastnou mamičkou ročného Jonathana. Prednedávnom sa priznala, aké bolo natáčanie bojových scén vo filme Colossal. V tej dobe bola totiž tehotná, no ani to ju nezastavilo.

„Mám také chlapčenské srdce. Takže ak natáčam nejaké akčné alebo bojové scény, snažím sa to spraviť tak rýchlo, ako to robia chlapi. Tentokrát to však bolo ťažšie, pretože som mala v sebe malého človiečika,“ povedala herečka magazínu ETonline.com.

„V tomto filme je jedna veľká bojová scéna, no spravila som julen raz amoje srdce začalo biť strašne rýchlo, tak som im povedala: Ok chlapi, tehotenské limity. Museli sme to točiť stále na prvýkrát apotom to zostrihať dokopy.“ dodala Hathaway.

Zvyčajne jej akčné scény,modriny či menšie zranenia nikdy nevadili, no teraz nedávala pozor len na seba. Herečka priznala, že tehotenstvo mohlo ostatných znervózňovať, no nakoniec tie scény vyzerali naozaj dobre.„Rada by som vám dodala odvahu, pretože ak ste šéfom svojho tehotenstva, nemáte sa čoho báť.“


​Mohlo by vás zaujímať:Priznanie talentovanej herečky: Radosť z Oscara len predstierala!


„Myslím, že ľudia sa boja hovoriť otehotenstve askúmať, čo všetko je vtom stave možné. Rozumiem, prečo je to tak. Tiež som nebola nikdy tehotná vtakejto situácii,“dodala herečka na adresu svojho prvého tehotenstva, ktoré prežila trošku akčnejšie, než ostatné mamičky.„Veľa ľudí na pľaci nikdy predtým nepracovalo stehotnou ženou. Takže ak proste poviete áno, tak je všetko vporiadku.“

Anne Hathaway s Jasonom Sudeikisom vo filme Colossal
Zobraziť galériu (2)
Anne Hathaway s Jasonom Sudeikisom vo filme Colossal  (Zdroj: SITA)

Anne Hathawayporodila koncom marca 2016 syna Jonathana Rosebanksa Schulmana. Smanželom Adamom Shulamnom sa zoznámila vroku 2008 aoštyri roky neskôr sa vzali. Herečka je známa najmä zfilmov Denník princeznej (2001), Jeden deň (2011), Bedári (2012), či Stážista. Film Colossal sa do kín dostane 7. apríla.

Viac o téme: Anne HathawayColossal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu