Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Odvážny stredoškolák pozval Emmu Stone na ples: Pozrite sa, ako reagovala!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA, YouTube/J.S.)

Emma Stone, hviezda muzikálu La La Land, dostala originálne pozvanie od mladého amerického študenta. Jacob Staudenmaier, 17-ročný stredoškolák z mesta Scottsdale v Arizone, pozval oscarovú herečku na maturitný ples. Spravil to tak, ako sa patrí. Vo veľkom štýle!

Jacob Staudenmaier si želal, aby bola práve Emma Stone jeho partnerkou na maturitnom plese. Mladík tak neváhal a pozval ju. No nie hocijakým spôsobom. Prerobil otváraciu scénu z muzikálu La La Land a video zverejnil na svojom kanáli na stránke YouTube a na sociálnej sieti Twitter. Video zrežíroval sám, vymyslel choreografiu a prepísal aj text úvodnej piesne.

Herečku pozvanie dojalo natoľko, že sa rozhodla Jacobovi odpovedať osobne prostredníctvom listu. "Jacob, ďakujem ti za to najlepšie pozvanie na ples, aké som kedy dostala. Nevieš si predstaviť, aká to bola pre mňa česť a ako veľmi som sa počas tohto nádherného videa smiala. Momentálne som však pracovne v Londýne, no dúfam, že zažiješ ten najlepší ples na svete. Som ti vďačná, že si si na mňa spomenul," napísala Emma Stone.


Mohlo by vás zaujímať:Od Pomády k La La Landu: Kultové muzikály, ktoré zmenili svet!


Jacob sa s herečkinou reakciou podelil v rannej šou televízie ABC. Napriek tomu, že odpoveď nebola kladná, ples si užije. VšetciJacobovi spolužiaci a kamaráti hovoria, že vyzerá ako Ryan Gosling. Už sa toho nezbaví, na konci listu to potvrdila aj Emma Stone: "Naozaj ďakujem. P. S.: Vážne vidím v tvojich očiach Goslinga. S láskou, Emma." Emma Stone navyše pochádza z rovnakého mesta ako Jacob.

Mladý Jacob sa vraj na Goslinga podobá. Niečo na to naozaj bude.
Zobraziť galériu (3)
Mladý Jacob sa vraj na Goslinga podobá. Niečo na to naozaj bude.  (Zdroj: YouTube/Good Morning America)

K videu ho podľa jeho slov inšpirovalo, keď pred pár rokmi pozval iný študent na ples Miley Cyrus. Jacobovi sa La La Land veľmi páčil a doteraz ho videl už trikrát. Zaujíma sa aj o film a filmový priemysel. Dúfa, že sa mu raz podarí preraziť. Uvidíme. Každopádne sa týmto krátkym videom zaradí k tým najoriginálnejším pozvaniam na ples. Možno sa mu raz podarí aj jeho vytúžené stretnutie s Emmou Stone.

VIDEO Odvážny stredoškolák pozval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emma StoneLa La LandPlesPozvanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu