Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Demi Lovato na sebe tvrdo pracuje: FOTO Ukázala svoju sexy postavičku!

Demi Lovato Zobraziť galériu (5)
Demi Lovato (Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

Kedysi bacuľka je dnes minulosťou. Herečka a speváčka, bývalá detská hviezda Demi Lovato sa na sociálnej sieti Instagram pochválila svojou zvodnou postavou. Aby tak vyzerala, musela na sebe tvrdo makať.

Svojou postavou sa pochválila aj s patričným komentárom. Mladá herečka a speváčka sa už totiž chystána leto. "Som pripravená na leto," napísala Lovato k šťavnatej fotke.

Demi Lovato
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

"Prečo nie?," dodala k druhej fotografii. Cesta k jej dokonalej postave však nebola ľahká.Demi Lovato sa prvýkrát objavila ako detská hviezda vo veku 16 rokovpo boku bratov Jonasovcov v muzikáli Camp Rock.

Demi Lovato
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

Už vo veľmi mladom veku však trpela depresiami, sebapoškodzovaním, bola šikanovaná a trpela aj poruchou príjmu potravy. Vo svojich osemnástich rokoch nastúpila na liečenie potom, ako udrela tanečníčku Alex Welchovú. Jej rodina a manažéri usúdili, že potrebuje pomoc. Za incident vzala na seba plnú zodpovednosť.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Sylvester Stallone dostal riadnu nakladačku: Rockyho dala dole táto kráska!


V roku 2011 sa z liečenia vrátila domov a priznala, že trpela bulímiou, ubližovala si a užívala drogy a alkohol. Dokonca sa priznala k tomu, že brala kokaín niekoľkokrát do dňa. Počas liečenia jej diagnostikovali bipolárnu poruchu osobnosti.V apríli 2011 sa stala prispievajúcou redaktorkou magazínu Seventeen, kde písala o svojich ťažkostiach. O rok neskôr mal na MTV premiéru jej dokument Demi Lovato: Ostať silná. Viac než rok žila v dome pre ľudí, ktorí boli po liečení a snažili sa ostať čistí a triezvi.

Demi Lovato
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

Podľa jej slov to bolo pre ňu lepšie. Dokázala sa vyhnúť svojim závislostiam. Začiatkom roka 2017 zverejnila na Instagrame fotku na oslavu piateho výročia jej abstinencie od všetkých neduhov. "Som veľmi vďačná. Bola to naozaj dobrodružná cesta. Raz si hore a raz dole," začala slovami svoj príspevok.

Demi Lovato
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

Odvtedy na sebe tvrdo maká a z bacuľatého dievčatka sa stala krásna, mladá a sebavedomá žena. Pravidelne povzbudzuje svojimi fotkami a motivačnými príspevkami aj svojich fanúšikov na Instagrame. Za svoju vypracovanú postavu sa naozaj nemusí hanbiť.

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu