Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dojemná spoveď oscarovej herečky Brie Larson: Tieto ženy mi zachránili život!

Zobraziť galériu (6)

Brie Larson sa v nedávnom rozhovore pre Vanity Fair otvorila, že počas propagácie filmu Izba (2015) prežívala ťažké časy. Cítila sa sama a opustená a mala za sebou pár naozaj zlých dní. Nečakane sa však zo strany jej mladých hereckých kolegýň Emmy Stone a Jennifer Lawrence naskytla pomoc. Dá sa povedať, že jej zachránili život.

Vyzerá to tak, že pravé priateľstvá stále fungujú aj v Hollywoode. Ako herečka povedala pre Vanity Fair, učila sa doma, takže nikdy nemala skutočných priateľov. V jej okolí nebol nikto, kto by mal rovnaké záujmy ako ona. Len 27-ročná Brie Larson je už od veľmi mladého veku zavalená prácou a tak v jej živote figurovalo viac súkromných učiteľov, než spolužiakov.

Dojemná spoveď oscarovej herečky
Zobraziť galériu (6)

Počas turné k filmu Izba, za ktorý získala minulý rok Oscara, prežila pár ťažkých chvíľa trápil ju naozaj hlboký smútok."Cítila som sa osamelo a občas veľmi zle. Hanbila som sa rozprávať o sebe a svojich problémoch."Práve v tom čase sa jej nečakane ozvala Emma Stone.

Dojemná spoveď oscarovej herečky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

"Emma mi napísala krásny e-mail len tak, z ničoho nič a jedného dňa mi Jen (Jennifer Lawrence, pozn. red.) poslala sms-ku potom, čo videla film Izba a začali sme sa proste rozprávať," dodala herečka pre Vanity Fair.


Mohlo by vás zaujímať: Nežné krásky s dušou rebela, ako začalo ich priateľstvo? Choď do p...!


Táto sms neostala visieť len tak vo vzduchu, k dvom herečkám sa pridala aj Lena Dunham a Amy Schumer a vznikol z toho skupinový podporný chat. "Tá skupina (priateliek)mi zachránila život," priznala Brie Larson. "Bola som schopná otvoriť sa a rozprávať o všetkom, čo sa mi v živote dialo. A navyše to bolo pred ľuďmi, ktorí si prešli podobnými vecami už predtým a ešte k tomu sú tie baby naozaj vtipné," dodala herečka.

Dojemná spoveď oscarovej herečky
Zobraziť galériu (6)

Prijatie a podpora od táchto štyroch herečiek pre ňu znamenali naozaj veľa. Tento rok získala Oscara Emma Stone za úlohu v muzikáli La La Land a Brie Larson jej po odovzdávaní ihneď poďakovala vrúcnym objatím.

Dojemná spoveď oscarovej herečky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Brie Larson)

"VIete, čo je lepšie ako vyhrať? Vidieť vyhrať vášho priateľa," napísala Larson k príspevku. V súčasnosti herečka propaguje spolu so svojimi kolegamiTomom Hiddlestonom a Samuelom L. Jacksonom snímku Kong: Ostrov lebiek.

Dojemná spoveď oscarovej herečky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LawrenceEmma StoneBrie Larson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu