Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najdlhšia láska bez papierov: Goldie Hawn spomína, 30 rokov a vzrušuje ma stále viac!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Goldie Hawn si po rokoch zaspomínala na začiatky vzťahu s Kurtom Russellom tým najkrajším spôsobom. Spoločne si po rokoch opäť pozreli film Cez palubu (1987). Práve počas natáčania tohto filmu medzi nimi preskočila iskra, ktorá trvá už tridsať rokov a to úspešne aj bez papiera.

V šou Jamesa Cordena opísala, ako si naliali pohár vína, ľahli si a zapli si film. To sa nestáva veľmi často, pretože pár svoje filmy nezvykne pozerať. "Zažili sme toľko srandy a ja vám teraz poviem. Viete, niekedy zabudnete, prečo ste sa zamilovali. Ja som si pamätala všetko. Všetky dôvody prečo som sa zamilovala. Bolo to naozaj niečo, tá možnosť pozrieť si to znovu. Obaja sme to cítili rovnako," povedala Hawn.

Romantiku odľahčila vtipom na záver tejto spomienky. "Bol to taký moment zdieľania našej lásky. Inak, riadne nás to rozpálilo, nerada by som zachádzala do detailov," dodala s úsmevom na tvári.


Mohlo by vás zaujímať:Každou dekádou zmenia váš pohľad na svet: Na tieto filmy musíte naozaj dozrieť!


Pár s dcérou Kate Hudson, ktorú má herečka z predchádzajúceho vzťahu.
Zobraziť galériu (4)
Pár s dcérou Kate Hudson, ktorú má herečka z predchádzajúceho vzťahu.  (Zdroj: SITA)

Nedávno pár spoločne dostal svoje hviezdy na chodníku slávy, čo sprevádzalo mnoho emotívnych príhovorov. Vzťah týchto dvoch hercov a ich rodina je v mnohom príkladom nielen pre ich deti, ale aj pre mnohých divákov a kolegov z brandže.

Remake je už na ceste

V pripravovanomremakeu komédie Cez palubu (1987) stvárnia hlavné úlohy Anna Faris a Eugenio Derbez. O réžiu sa postarajú Bob Fisher a Rob Greenberg, ktorí sú taktiež autormi scenára. S nakrúcaním plánujú začať v najbližších dňoch v kanadskom Vancouveri. K obsadeniu sa pridala aj americká herečka Eva Longoria.

Najdlhšia láska bez papierov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

V pôvodnom filme hlavná hrdinka Joanna (Goldie Hawn) spadne z luxusnej jachty, stratí pamäť a stretne chudobného Deana (Kurt Russell), ktorý ju presvedčí, že je jej manželom. Na rozdiel od pôvodnej snímky si Eugenio Derbez zahrá playboya z jednej z najbohatších mexických rodín, ktorý spadne z paluby lode a stretne slobodnú matku Kate v podaní Anny Faris, ktorá ho presvedčí, že sú manželmi. Štyridsaťdvaročná Longoria stvárni Theresu, majiteľku pizzerie, v ktorej Kate pracuje, a tiež jej blízku kamarátku.

Najdlhšia láska bez papierov:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: Kate HudsonKurt RussellGoldie Hawn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu