Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pokrvní príbuzní namiesto dablérov: Za týchto hercov na pľaci riskovali rodinní príslušníci!

koláž - pokrvní príbuzní ako dabléri Zobraziť galériu (6)
koláž - pokrvní príbuzní ako dabléri (Zdroj: telkac.sk)

Dabléri sú skrytými hrdinami filmového priemyslu zvládajúci kúsky, na ktoré veľké hviezdy nestačia. Mnohokrát dokážu pracovať v rámci jedného filmu pre viaceré postavy. Raz za čas je však potrebná čo najväčšia podobnosť s hrdinami, a kto by sa mohol podobať viac ako členovia rodiny? Pozrite sa, ktoré hviezdy využili pri natáčaní rovnakú DNA!

Penélope a Monica Cruz - Piráti Karibiku: V neznámych vodách

Penélope Cruz, Monice Cruz
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: looper.com)

Filmy o pirátoch Karibiku charakterizujú predovšetkým dve veci - opilecká chôdza Johnnyho Deppa a šermiarske scény. V štvrtej časti si ich veľa zažila postava Penélope Cruz. Herečka ale čoskoro zistila, že je tehotná, čo mohlo spôsobiť kopu problémov pri natáčaní fyzicky náročných scén s ostrými mečmi. Riešenie sa rýchlo našlo v podobe mladšej sestry Monice. Tá sa nielenže neskutočne na Penélope podobá, ale zároveň je trénovanou tanečníčkou so šermiarskymi skúsenosťami.


Mohlo by vás zaujímať: Keď dvaja nestačia: Milostné trojuholníky vládnu filmom!


Tom a Jim Hanks - Forrest Gump

Tom Hanks
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, že si Tom Hanks v obľúbenom filme zahral postavu, ktorá po naozaj dlhý čas bežala, samotný herec chodníky svojimi bežeckými schopnosťami príliš nepotrápil. V skutočnosti ho viackrát nahradil jeho mladší brat Jim. Veď kto by sa trápil s behom, teplom a potom, keď má po ruke takmer identického brata? Jim má navyše aj veľmi podobný hlas, vďaka čomu si mohol zarábať napodobňovaním svojho brata.


Mohlo by vás zaujímať:Jedna postava im nestačí: S prehľadom zvládajú niekoľko úloh naraz!


Dwayne Johnson a Tanoai Reed

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Dwayne Rock Johnson je typický svojou mohutnou postavou, preto nájsť za neho hodnoverného dvojníka nemusí byť jednoduché. Jediný, kto ho dokáže verne napodobniťje Tanoai Reed, ktorý je zhodou okolností Dwayneovým bratrancom. Reed pracuje ako jeho kaskadérske dvojča takmer celý život a mohli ste ho vidieť v takmer všetkých filmoch Dwaynea Johnsona.


Mohlo by vás zaujímať:Dwayne Johnson prezidentom? Známy silák zvažuje politickú kariéru!


Paul, Caleb a Cody Walker - Furious 7

Pokrvní príbuzní namiesto dablérov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA, internet)

Po predčasnej tragickej smrti Paula Walkera bolo dokončenie už sčasti , snímky Furious 7 výrazne spochybnené. Produkcia bola dočasne zastavená, zatiaľ čo štúdio hľadalo iné možnosti. Nakoniec na dokončenie scén použili jedného z Paulových bratov, pričom využili pôvodnú tvár. Konečným výsledkom je film, v ktorom sa nedá rozoznať, ktoré scény boli natočené s Paulom a ktoré s jeho bratom či kombináciou všetkých troch súrodencov.

Viac o téme: Dwayne JohnsonTom HanksPaul WalkerPenélope Cruz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu