Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Talentovaný herec vo väzení: Na záchytke nespolupracoval, skončil za mrežami!

Miles Teller
Miles Teller (Zdroj: SITA)

Amerického herca Milesa Tellera v nedeľu v San Diegu zadržala polícia. Podľa zástupcov miestnych ochrancov zákona 30-ročného rodáka z Downingtownu v Pennsylvánii zadržali krátko po polnoci, keď sa zabával na ulici s priateľmi. Herec údajne vykazoval príznaky intoxikácie alkoholom, kýval sa zo strany na stranu, mal krvou podliate oči a nezreteľne rozprával.

Policajti Tellera údajne odviedli na záchytku, kde sa mal zo svojej opitosti vyspať. "Po príchode do záchytky Teller nechcel spolupracovať so zamestnancami, a tak ho polícia zatkla a odviedla do väzenia," uviedli zástupcovia polície v San Diegu pre magazín Us Weekly. Herec, ktorého zatkli za prečin intoxikácie na verejnosti, tam strávil štyri hodiny. Prepustili ho na kauciu.

K incidentu sa neskôr na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter vyjadril aj samotný Teller. Ten tvrdí, že ho polícia nezatkla, ale len zadržala. "Prišiel som sa do San Diega pozrieť môjho priateľa, predtým než ho nasadia (armáda, pozn. red.). Nezatkli ma, len ma zadržali, pretože neboli dôkazy na to, aby ma mohli obviniť zo zločinu," napísal.


Mohlo by vás zaujímať:Opilci na pľaci: Títo herci nezvládli natáčanie bez alkoholu!


Miles Teller získal spolu so Shailene Woodley v roku 2013 špeciálnu cenu poroty na festivale Sundance za herecké výkony, ktoré predviedli v romantickej dráme Kúzlo prítomného okamihu. Zahral si aj vo filmoch Králičia nora (2010), Zakázaný tanec (2011), Projekt X (2012), Na šrot (2013), (Ne)zadaní (2014), Divergencia (2014), Two Night Stand (2014), Whiplash (2014), Rezistencia (2015), Fantastická štvorka (2015), Séria Divergencia: Experiment (2016) alebo Vojnoví psi (2016). V roku 2015 ho nominovali na cenu BAFTA v kategórii Rising Star.

Viac o téme: Miles Teller
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu