Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Celebritní humusáci: Neumyté zuby, špinavé oblečenie a všade odpadky!

Koláž - celebritní humusáci Zobraziť galériu (6)
Koláž - celebritní humusáci

Aj bohaté a slávne hollywoodske hviezdy majú svoje špinavé tajomstvá. A bohužiaľ, patria k nim aj tí, od ktorých by ste to vôbec nečakali. Pozrite sa, aké nechutnosti niektorí herci skrývajú!

Kristen Stewart

Kristen Stewart
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Kráska zTwilightu síce vo filmoch pôsobí upravene aelegantne, no jej domáca vie onej zjavne viac ako my zplátna kín. Chýry ojej biednej osobnej hygiene onej kolujú už roky, no ktomu sa pridáva aj ďalší nepríjemný zlozvyk. Opalky z cigariet necháva úplne všade anikdy ich neuprace. Či už je to vchladničke, črepníkoch alebo sprche.


Mohlo by vás zaujímať:Klub ničiteľov vzťahov: Tieto celebrity rozbili manželstvá!


Robert Pattinson

Robert Pattinson
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Aj ďalšia hviezda zupírskej ságy je známa vďaka svojim nechutnostiam. Vrozhovore pre therichest.com dokonca povedal, že nemá potrebu umývať sa abez kúpeľa či sprchy je úplne vpohode. Zabúda si tiež umývať vlasy. Dokonca táto jeho podivná filozofia zasiahla aj jeho domácnosť. Pripustil, že aj jeho domov je špinavý. Nuž, ktovie koľko fanúšičiek takýmito vyhláseniami odpudil.


Mohlo by vás zaujímať:Návrat Twilight ságy? Robert Pattinson by si úlohu sexi upíra rád zopakoval!


Megan Fox

Megan Fox
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Herečka zTransformerov je síce krásna, ale tie jej zvyky... Megan očividne nezáleží na čistote domu. Všade necháva ležať svoje osobné veci ačo je horšie – zabúda splachovať toaletu. Tu stačí len dúfať, že Megan má zaplatenú kvalitnú upratovaciu službu.

Orlando Bloom

Orlando Bloom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Ani fešák Orlando Bloom sa nemôže pochváliť čistým štítom. Herec kedysi býval smodelkou Mirandou Kerr, no tá to nemohla vydržať. Štval ju totiž nemilý zvyk jej partnera. Orlando zvykol nosiť rovnaké oblečenie niekoľko dní bez toho, aby ho opral. Navyše nekamaráti sa ani spravidelnou sprchou. Teraz sa hercovo meno spája sKaty Perry, ktorej bývalým manželom bol ďalší špinavý herec – Russell Brand.


Mohlo by vás zaujímať:Koniec lásky? Katy Perry priznala, čo jej na vzťahu s Orlandom Bloomom vadí najviac


Jessica Simpson

Jessica Simpson sa svojím biednym prístupom kústnej hygiene ani len netají. Vrozhovore sEllen DeGeneres odhalila, že si zuby pravidelne nečistí. Má ich totiž dostatočne biele aneznáša, keď sú úplne hladké. Občas na ne použije tričko.

Viac o téme: Kristen StewartRobert PattinsonMegan FoxOrlando BloomJessica Simpson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu