Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Semir z Kobry 11 musel preložiť svadbu: Trvala na tom partnerka, dôvod vás zaskočí!

Erdoğan Atalay a Katja Ohneck
Erdoğan Atalay a Katja Ohneck (Zdroj: profimedia)

Obrovské prekvapenie! Nezabudnuteľný Semir z Kobry 11 musel tesne pred svadbou pristúpiť k nečakanému kroku. Na žiadosť svojej partnerky zrušil obrad.

Nemecký herec tureckého pôvodu Erdoğan Atalay (50) sa koncom minulého roku zasnúbil a symbolicky oženils o desať rokov mladšou Katjou Ohneck. Neformálna svadba sa konala na romantickom ostrove Maledivy, avšaknebola právoplatná. To bol dôvod, prečo sa mal Semir v júli oženiť ešte raz doma v Nemecku.

Všetko sa náhle zmenilo a dôvod vás poriadne prekvapí. Astrológ totiž dvojici poradil, že v termíne 7. júla 2017 budú hviezdy v nepriaznivom postavení. Čuduj sa svetu, pár si tieto slová zobral k srdcu a svadbu preložil na dosiaľ neznámy dátum.

Zrejme na taký, v ktorom bude postavenie hviezd oveľa priaznivejšie.Podľa dostupných informácií na zrušení svadby v tomto termínetrvala najmä Semirova partnerka.Legendárny seriálový hrdina musel súhlasiť, aj keď vôbec nie je poverčivý.

Atalay bol už raz ženatý. V období rokov2004-2009 bola jeho manželkou divadelná a filmová herečka Astrid Ann Maria Pollmann, s ktorou má dcéru Amiru.Po krachu manželstva sa dal dohromady s maskérkouKatjou Ohnek.Dvojica spolu vychováva syna Marisa (5).

Viac o téme: Erdoğan AtalayKatja Ohneck
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu