Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Milovali ich všetky ženy: Sexsymboly z telenoviel vyzerajú úžasne aj po rokoch!

Zobraziť galériu (7)

Skrytá vášeň, Rosalinda, Divoký anjel. To je len malý výpočet telenoviel, ktoré sa navždy zapísali do sŕdc slovenských divákov. Práve tu sa okrem krásnych dám objavili aj mužské sexsymboly, ktoré si podmanili všetky ženy bez ohľadu na vek.

Juan Alfonso Baptista ako Óscar Reyes (Skrytá vášeň)

Prvý z trojice bratov, ktorí sa vryli do pamäte ako nezabudnuteľní fešáci zo Skrytej vášne. Venezuelský herec má už 40 rokov, no stále pôsobí nesmierne šarmantne. V roku 2007 sa presťahoval do Los Angeles, no aj tak stále pokračuje v natáčaní telenoviel. Koncom roku 2011 sa oženil s herečkou Mariou Fernandou Barerro. V minulosti pracoval aj ako zubár a v roku 1997 ochrnul na tvári, všetko sa však dalo do poriadku.

Juan Alfonso Baptista
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Mohlo by vás zaujímať: RETRO 10 zabudnutých či nezabudnuteľných seriálov 90. rokov: Pamätáte si ich ešte?

Mario Cimarro ako Juan Reyes (Skrytá vášeň)

Verili by ste, že robustný kubánsky herec oslávil už 46 rokov? Vďaka jeho vypracovanej postave sa zdá byť toto číslo privysoké, ale je to tak. Člen rodiny príťažlivých bratov má za sebou niekoľko ďalších telenoviel, no zahral si aj v americkom filme Rockaway. Jeho vyvolenou sa stala úspešná španielska herečka Natalia Streignard.

Mario Cimarro
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Michel Brown ako Franco Reyes (Skrytá vášeň)

Argentínsky herec a zároveň najmladší z bratov Reyesovcov si zahral v mnohých telenovelách. Natáčal tiež telenovelu, kde hral slávneho futbalistu Diega Valdesa. Dnes má 41 rokov a v roku 2013 sa oženil s kolumbijskou herečkou a modelkou Margaritou Muñoz. Meno Michel Brown je umelecký pseudonym, v skutočnosti sa volá Misael Browarnik Beiguel.

Michel Brown
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Fernando Carrillo ako Fernando José Altamirano (Rosalinda)

Herec z Venezuely oslávil začiatkom roku 51 rokov a všetky fanúšičky určite prekvapí jeho vyrysovaná postava. Seriálový partner Rosalindy bol v rokoch 1990 až 1994 ženatý s herečkou Catherine Fulop, ale ich manželstvo stroskotalo. S neznámou ženou má syna Angela Gabriela, ktorý sa narodil v roku 2008. Pre verejnosť je iba známe, že žije na Floride. 

Fernando Carrillo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Mohlo by vás zaujímať: Rozvody, depresie, trápenia: Úspešné české herečky prepadli alkoholu!

Facundo Arana ako Ivo (Divoký anjel)

Jorge Facundo Arana Tagle sa narodil v Argentíne a v súčasnosti má 45 rokov. Aj jeho herecká kariéra je príznačná natáčaním telenoviel. Najviac sa preslávil po boku Natalie Oreiro. Jeho herecké začiatky prerušila rakovina, z ktorej sa vyliečil. V stanici metra pravidelne hral na saxofón a práve tu si ho všimol producent. S priateľkou Mariou Susini má dcéru.

Facundo Arana
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Viac o téme: Facundo AranaMario CimarroJuan Alfonso BaptistaMichel BrownFernando Carrillo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu