Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Priatelia nie sú len Priatelia: Kde všade ste mohli obľúbených hercov vidieť?

Priatelia Zobraziť galériu (7)
Priatelia (Zdroj: telkac.sk)

Kultový seriál Priatelia si obľúbili diváci po celom svete a spolu so šiestimi hlavnými hrdinami prežívali každý ich životný krok, omyl i úspech. Od pilotnej časti ubehlo viac ako dvadsať rokov a predstaviteľom seriálových Priateľov rozbehla sľubnú kariéru. Kde všade ste ich odvtedy mohli vidieť?

Rachel Green – Jennifer Aniston

Priatelia nie sú len
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Talentovaná predstaviteľka Rachel Green sa zaslúžene zaradila knajvyťaženejším hollywoodskym herečkám. Za úlohu Rachel získala cenu Emmy. Od začiatku Priateľov sa jej neprestali hrnúť ponuky aobjavuje sa najmä vromantických komédiách. Určite ste ju videli vsnímkach ako Marley aja, Riskni to sPolly, Skús ma rozosmiať, Šéfovia na zabitie, My sme Millerovci, Deň Matiek či vbláznivej vianočnej komédii Vianočná party.


Mohlo by vás zaujímať:Klub ničiteľov vzťahov: Tieto celebrity rozbili manželstvá!


Monica Geller – Courteney Cox

Courteney Cox
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Hoci sa aj Courteney Cox uchytila vo filmovej atelevíznej brandži, nežne taký úspech ako jej najlepšia priateľka vseriáli i realite Jennifer Aniston. Od fenomenálnych Priateľov sa objavila aj vďalších seriáloch – Cougar Town, Dirt, Private Practice. Seriálová Monica zahviezdila ako novinárka vo Vreskote aobjavila sa aj vsnímke Ace Ventura: Zvierací detektív.


Mohlo by vás zaujímať:Známe hollywoodske priateľky: Ktoré herečky sú nerozlučné kamarátky?


Ross Geller – David Schwimmer

David Schwimmer
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Hoci na konkurz na úlohu vPriateľoch išiel snechuťou, postava Rossa Gellera je jeho najväčšou rolou vôbec. Viac ako herectvu sa však vsúčasnosti venuje réžii adabingu. Prepožičal hlas napríklad aj Melmanovi zobľúbeného animáku Madagaskar.Ak chcete vidieť Rossa vo filme, pozrite si napríklad Zničoho len nič, Duane Hopwood, Nothing but the truth, Kissing afool alebo Nadaný žiak.

Joey Tribbiani – Matt LeBlanc

Matt LeBlanc
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Sayles, File)

Postavu zvodcu atrochu natvrdlého herca si Matt LeBlanc preniesol aj do rovnomenného seriálu Joey, ktorá sa točila predovšetkým okolo tejto roly. Na rozdiel od iných kolegov si svoj veľký filmový úspech nezažil, objavil sa len vniekoľkých snímkach, ato vo vedľajších postavách. Ukázal sa vo filme Charlieho anjeli, Stratení vo vesmíre či Komando vsukniach. Vsúčasnosti patrí kmoderátorom programu Top Gear.


Mohlo by vás zaujímať:Dojímavé stretnutie Joeyho a Chandlera po rokoch: Tomu sa povie priateľstvo!


Chandler Bing – Matthew Perry

Matthew Perry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Zvtipkára Chandlera sa vďaka Priateľom stala pomerne veľká televízna hviezda apo začiatku seriálu sa mu ponuky začali priam sypať. Hoci mal počas seriálu problémy salkoholom, zvládol ich arozbehol sľubnú kariéru. Objavil sa napríklad vsnímkach Traja do tanca, Zmätená duša, Vyletieť z hniezda alebo Môj sused zabijak.

Phoebe Bufet – Lisa Kudrow

Lisa Kudrowová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Zpredstaviteľky bláznivej Phoebe „vyrástla“ herečka, ktorú sobľubou obsadzujú do rôznych filmov. Objavila sa vsnímke P. S.: Milujem ťa, Dr, Dolittle 2, Susedia na odstrel, Ľahko ju zbaliť, Dievča vo vlaku avmnohých ďalších.

Viac o téme: PriateliaMatt LeBlancMatthew PerryCourteney CoxLisa KudrowDavid SchwimmerJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu