Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Načo krásavci z Hollywoodu: Týchto lámačov sŕdc nájdete medzi našimi hercami!

Koláž - slovenskí fešáci Zobraziť galériu (7)
Koláž - slovenskí fešáci

Nielen hollywoodski herci sú príťažliví, naši domáci lámači sŕdc majú tiež šarmu na rozdávanie a navyše je väčšia šanca, že na nich niekde narazíte. Tak čo, dámy, nájdete si medzi nimi aj toho svojho fešáka?

Ján Koleník

Načo krásavci z Hollywoodu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Ján Koleník)

Mnohé ženy by za najväčšieho fešáka slovenských seriálov zvolili jednoznačne modrookého Koleníka. Dokonalá postava v kombinácii s rolami zlých chlapcov ho na to jednoducho predurčuje. Do pamäti diváčok sa zapísal ako mafián Maslák z Paneláku, no nemá núdzu ani o ďalšie úlohy.


Mohlo by vás zaujímať:Najúspešnejšie slovenské seriály: Toto ste o nich nevedeli!


Juraj Loj

Juraj Loj
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: burlivevino.markiza.sk)

Mladý herec sa do sŕdc televíznych diváčok zapísal vďaka seriálu Búrlivé víno, kde si zahral šarmantného doktora Martina Roznera. Jeho postava je sympatická azda každému, verí v lásku a má vhodne nastavené životné priority. V súkromí zdieľa aj rodičovské povinnosti s herečkou Zuzanou Kanócz, s ktorou tvorí už dlhoročný pár. Juraja Loja síce preslávil markizácky seriál, no objavil sa aj v iných seriáloch, aj na divadelných doskách.


Mohlo by vás zaujímať:Gény sa nezaprú: Títo slovenskí herci majú umenie v krvi!


Ján Dobrík

Ján Dobrík
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ďalším hercom, ktorý si prešiel viacerými slovenskými seriálmi, je sympatický Ján Dobrík. Hoci jeho vyrysované telo nedá spávať množstvu žien, herec má oči len pre jednu. Tento fešák je dlhodobo zadaný a podobne ako Loj si plní otcovské povinnosti. Navyše si veľmi stráži svoje súkromie, takže smola, dámy.

Tomáš Maštalír

Tomáš Maštalír, Dr. Ludsky
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Herec, ktorý je presvedčivý v každej úlohe, akú si v našich domácich seriáloch zahral, má okrem skvelého vzhľadu aj úžasný hlas. A ten môžeme počúvať stále. Modré oči, ostré črty tváre a tak trochu arogantný pohľad ženy jednoducho milujú. Asi aj preto ho môžeme vidieť na obrazovkách takmer stále a často v typickej úlohe zvodcu.


Mohlo by vás zaujímať:Pevnosť Boyard sa opäť vráti na obrazovky: Ktoré známe tváre uvidíme bojovať o poklad?


Milo Kráľ

Milo Kráľ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Milo Kráľ nie je typickým “zlým chlapcom”, ani tak nie je zobrazovaný v seriáloch. V pohľade ma niečo romantické a príťažlivé. Objavil sa vo viacerých slovenských seriáloch - Búrlivé víno, Ordinácia v ružovej záhrade, Dr. Ludsky, Vdova či Kolonáda. A pokojne by sme sa na neho vedeli pozerať aj častejšie.

Viac o téme: Ján DobríkJuraj LojJán KoleníkTomáš MaštalírMilo Kráľ
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu