Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Angelina Jolie prehovorila o rozvode a šokovala: Vyliečenie z vážnej diagnózy!

Angelina Jolie
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

Angelina Jolie sa po dlhej dobe rozhodla otvorene prehovoriť o konci manželstva. Pre magazín Vanity Fair navyše priznala, že sa vlani liečila na nie príliš známu chorobu.

Herečka sa v súčasnosti rozvádza s kolegom Bradom Pittom, s ktorým sa zosobášila v roku 2014. Dvojica má spolu šesť detí. Joliesi začiatkom júna kúpila sídlo legendárneho amerického filmára Cecila B. DeMilla v losangeleskom Los Feliz.

Podľa informácií denníka Los Angeles Times si 42-ročná umelkyňa kúpila nehnuteľnosť za 24,5 milióna dolárov (v prepočte približne 21,8 milióna eur). S deťmi sa však do nového sídla presťahovala až tento týždeň.

V najnovšom rozhovore premagazín Vanity Fairprehovorila orozvode s Pittom.Podľa jej slov bolo najťažším obdobím minulé leto. Na otázku, či sa medzi dvojicou aspoň čiastočne zlepšila komunikácia, vrajna chvíľu zostala úplne ticho. Podľa jej slov pracujú na rovnakom cieli.Jolie myslí predovšetkým na deti:„Myslím, že je dôležité plakať v sprche a nie pred nimi. Musia vedieť, že všetko bude v poriadku, aj keď si tým nie sme istí."

Nádherná herečka vyrukovala aj s nečakaným priznaním.Minulý rok jej diagnostikovali Bellovu chorobu - obrnu lícneho nervu, ktorá jej spôsobila pokles tváre. Úspešne sa vyliečila až vďaka akupunktúre.

Viac o téme: Brad PittAngelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu