Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Ryan Reynolds musel poriadne zamakať: Pozrite sa na tie tehličky!

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA)

Ryan Reynolds sa má čím chváliť. Jeho osobný tréner Don Saladino zverejnil na Instagrame fotku, ktorá poteší každú fanúšičku známeho fešáka. Za všetko pritom môže postava Deadpoola.

Zástupcovia americkej spoločnosti Twentieth Century Fox prezradili, že snímka Deadpool 2 sa dostane do kín 1. júna 2018. V titulnej úlohe sa opäť predstaví charizmatický herec Ryan Reynolds. Okrem neho sa v akčnej komédii objavia aj Josh Brolin, Zazie Beetz, Karan Soni či Brianna Hildebrand. Réžiu má na starosti David Leitch, na scenári spolupracujú Rhett Reese, Paul Wernick a Drew Goddard. S nakrúcaním sa začalo už v júni.

Práve kvôli filmovaniu akčných scén potrebuje herec vynikajúcu fyzickú kondíciu.Osobný tréner Don Saladinoukázal fotku štyridsaťročného kanadského svalnáča, ktorý vyzerá byť v naozaj skvelejforme.Dvojica spolupracuje už osem rokov.

Ryan Rodney Reynolds sa predstavil v snímkach ako Blade: Trinity (2004), 3:15 zomrieš! (2005), Zabiť eso (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), Pochovaný zaživa (2010), Green Lantern (2011), Nesmrteľný (2015), Dáma v zlatom (2015) alebo Deadpool (2016). Za posledný menovaný ho nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli.

Viac o téme: Ryan Reynolds
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu