Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prostitútky, striptérky, nočné kluby: Esá z Hollywoodu prepadli závislosti od sexu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Majú úspech, slávu, tučné kontá. Jedna vec ich nikdy nebavila - usporiadaný život. Aj to je dôvod, prečo sa známi herci často bavia v spoločnosti luxusných žien, ktorým však za isté služby musia zaplatiť. Žiadny z nich s tým ale nemal najmenší problém.

BenAffleck

Americký hereca herečka Jennifer Garner podali v aprílipo takmer dvoch rokoch od ohlásenia rozchodu žiadosť o rozvod. ŠtyridsaťpäťročnáGarner a rovnako starý Affleck sa zosobášili v júni 2005. Koniec ohlásili po desiatich rokoch. Aj po odlúčení si však zostali blízki, po väčšinu času žili spolu so svojimi deťmi - jedenásťročnou Violet, osemročnou Seraphinou a päťročným Samuelom, a chodili tiež na spoločné dovolenky.Čo stálo za krachom manželstva? Je možné, že najmä hercova pravidelná návšteva kasín v Las Vegas. Nie je tajomstvom, že mal v obľube aj prostitútky a striptérky. V minulosti ho kvôli tomu odkopla aj Jennifer Lopez. Vjednej televíznej šousa otvorene priznal, že má najradšej sex s dvomi dievčatami.

Ben Affleck
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Tajné zákutia, zvrátené scény a sexuálne úchylky: Tieto snímky ukoja vašu zvedavosť!

SeanPenn

Na konte má dva Oscary za herecké výkony v hlavných úlohách - z roku 2004 za film Tajomná rieka a z roku 2009 za životopisnú drámu Milk.Koncom minulého roku začal randiťs o 32 rokov mladšou modelkou a herečkou Leilou George, ktorá je dcérou jeho kolegu Vincenta D'Onofria.V roku 1985 sa za neho vydalaspeváčka Madonna, lenže rozvod prišiel už po štyroch rokoch. Nečudo, aj slávny herec si za sex rád zaplatil. V Hollywoode sa povráva, že na jednej pártysi s Charliem Sheenom aNicolasom Cageom objednali 10 dievčat.

Sean Penn
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Colin Farrell

Modelka Kim Bordenave bola jeho veľkou láskou. V rozhovore šokovala spoveďou o živote známeho herca: "Nikdy sa netajil tým, že si za sex pokojne zaplatí. Navyše je pravidelným návštevníkom verejných domov."Írsky herec viedol už od mladosti búrlivý život. Jeho priatelia zo strednej školy o ňom prezradili, že už vtedy bolkrutýmlámačom ženských sŕdc.S herečkou Alicjou Bachledou má triapolročného syna Henryho, no v roku 2010 sarozišli. V tom čase prehovoril o svojich snoch.Podľa jeho slov túži po žene, ktorá ho zaujme nielen po telesnej, ale aj psychickej stránke. "Ľúbostný život je komplikovaný, sex je omnoho jednoduchší," vyhlásil v rozhovore pre nemecký magazín IN. "Stále však v sebe mám túžbu po životnej láske. Keby som so ženou po sexe mohol viesť zaujímavé rozhovory, bol by som v nebi," priznal.

Colin Farrell
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Vin Diesel

Vlastným menom Mark Sinclair sa dostal do povedomia verejnosti koncom 90. rokov. Okrem série Rýchlo a zbesilo je známy napríklad zo snímok ako Zachráňte vojaka Ryana alebo Čiernočierna tma (2000). Od augusta 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Ani to mu nebráni v návšteve nočných klubov a zápletkách s prostitútkami. Neznáma Dakota sa mu zapáčila natoľko, že s ním strávila celý víkend v Miami. "Bola to zábava," priznal herec. Asi nemusíme priblížiť, čo tým myslel.

Vin Diesel
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Bohatí a slávni aj bez školy: Vzdelanie obetovali kvôli herectvu!

CharlieSheen

Kráľ prostitútok, striptízov a bujarej zábavy. Ak si myslíte, že v úlohe Charlieho z Dva a pol chlapa stvárnil fiktívnu postavu, mýlite sa. Americký herec totiž aj v seriáli žil svoj vlastný život.V roku 2015 sapriznal, že jeHIV pozitívny.Aj to je odrazom jeho nespútaného životného štýlu, ktorý končil na dne pohárika a so šľapkou v posteli.Za noc bol vraj schopný minúť aj 100-tisíc dolárov.Na krku mal okrem iného aj žaloby zo sexuálneho obťažovania.V roku 2015 potvrdil, že za posledné dva roky sa vyspal s viac než dvesto ženami. Po prevalení informácie o HIV však na neho začali podávať hromadné žaloby.

Charlie Sheen
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ben Affleck Vin DieselCharlie SheenColin FarrellSean Penn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu