Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Neuveriteľné! Nikki Reed mesiac po pôrode: Fíha, to je postavička

Ian Somerhalder a Nikki Reed sa vzali
Ian Somerhalder a Nikki Reed sa vzali (Zdroj: Twitter)

Herečka Nikki Reed je len mesiac po pôrode, no vyzerá akoby ani tehotná vôbec nebola!

Sympatická herečka a jej manžel Ian Somerhalder sa od 25. júla tešia z dievčatka menom Bodhi Soleil. To, že sa narodila len nedávno, na Nikki nie je vôbec vidieť. Svojim fanúšikom predviedla na sociálnej sieti ukážkovú postavičku. Na fotke je spolu s bratom v pôsobivej jogovej polohe.


Mohlo by vás zaujímať:Upírska dvojica sa dočkala dcéry: Také meno by ste veru nečakali!


Póza vyzerá naozaj náročne, no aj samotná herečka priznáva, že ide o základný postoj akro jogy. “Nemôžem toho ešte veľa robiť,” priznáva Nikki. “Ale zatiaľ čo čakám na zotavenie, sa môžem vďaka veľkému bratovi cítiť ako superžena.”

"Hey brother stay away from my uterus." Totally normal thing to say to your brother postpartum Also cred...our Mom. She still thinks everything we do is super cool. Thanks mom. Ps This might make me feel like a badass but if you know Acro-yoga, you'll see it's really just a basic stretch. Can't do much yet, but while I wait and recover, I might as well do things that make me feel like superwoman with my big bro :). Thanks for the sweet afternoon Boog, I can't wait to get back into some serious moves with you #Repost @nathanaugustreed ・・・ More stretches and rejuvenating postures. #Teamwork. This time with my beautiful, loving, caring sister who is now a proud mother of a gorgeous little girl. This easy pose stretches her hips, triceps and even her abdomen, which are of course still in repair mode. Of all the postures, there were a few that really felt amazing for her. This was one of them. Can you believe how amazing she looks? I swear she's already in proper shape to join me for the San Diego Triathalon next month...

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Reed (@iamnikkireed),

Viac o téme: Nikki Reed
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu