Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obľúbená štvorica z O.C. California: Vyrástli a zožali úspech. Alebo nie?

O.C. California Zobraziť galériu (6)
O.C. California (Zdroj: TV Fox)

Seriál o zbohatlíkoch i chudobe, láske aj nenávisti, alkohole, drogách a odvykačkách. Seriál, v ktorom nechýbali problémy, biznis ani sex. Tínedžeri od neho nevedeli odtrhnúť oči. Od poslednej odvysielanej časti ubehlo už desať rokov, počas ktorých predstavitelia hlavných hrdinov stvárnili aj iné postavy. A hoci už navždy budú pochádzať z O.C. California, mnohí z nich získali výrazne zaujímavejšie roly.

Ben McKenzie ako Ryan Atwood

Ben McKenzie, Gotham
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Fox)

Ryan Atwood putoval z chudobnej štvrte do bohatej rodiny, Ben McKenzie zase z Californie do Gothamu. Obľúbený seriál mu odštartoval sľubnú kariéru, no po jeho skončení sa výraznejšie uplatnil až vďaka ďalšiemu úspešnému seriálu Gotham, ktorý rozpráva príbeh začiatku vzťahu medzi legendárnym Temným rytierom a jeho dobrým priateľom a jedným z najlepších detektívov Gothamu zároveň. Detektívom Jamesom Gordonom nie je nik iný ako McKenzie, ktorý sa pre túto úlohu priam narodil.


Mohlo by vás zaujímať:Fešák z O.C. California a kočka z Deadpoola sú rodičmi: Narodila sa im krásna dcérka


Rachel Bilson ako Summer Roberts

Zoe Hart
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CW)

V prípade Rachel nešlo v O.C. California o prvú seriálovú skúsenosť. Svoje televízne šťastie skúšala už aj predtým v seriáloch Buffy, premožiteľka upírov, Tie roky sedemdesiate, 8 jednoduchých pravidiel či MADtv. V O.C.si jej postavu diváci úplne zamilovali a rovnako aj jej výkon v postave svojskej doktorky Zoe Hartovej. Okrem toho sa objavila aj v niekoľkých častiach seriálu Ako som spoznal vašu matku alebo Chuck.


Mohlo by vás zaujímať:Obľúbení televízni lekári: Ktorému by ste sa chceli zveriť do rúk vy?


Mischa Barton ako Marissa Cooper

Mischa Barton
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Mladá herečka sa v očiach verejnosti zapísala ako problematická slečna z bohatej rodiny Marissa Cooper. Dá sa povedať, že podobnú reputáciu získala aj v súkromnom živote, pretože problémy sa jej vôbec nevyhýbali. Mischa Barton sa stala slávnou vďaka obľúbenému seriálu, no ďalšie veľké ponuky sa nedostavili. A tonapriek tomu, že hrala vo viacerých filmoch. Väčšieho úspechu sa odvtedy zatiaľ nedočkala.


Mohlo by vás zaujímať:Alkohol, drogy, depresie, bulímia, šikana: Sláva im doslova ničí život


Adam Brody ako Seth Cohen

Adam Brody
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Adam Brody si strihol jednu z vedľajších úloh v obľúbenom seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, no slávny sa stal práve vďaka O.C. California, kde stvárnil úlohu svojského Setha Cohena. Zahral si aj vo filmoch ako Kruh, Pán a pani Smithovci, Ďakujeme, že fajčíte, Pozor, hryzie!, Poliši, Vreskot 4 alebo Lovelace: Pravdivá spoveď kráľovnej porna. Rovnako sa objavil vo viacerých seriáloch, no k úspechu, ktorý získal vďaka O.C., sa už nevrátil.

Viac o téme: Mischa BartonBen McKenzieO.C. CaliforniaAdam BrodyRachel Bilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu