Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Návrat Charlieho anjelov: Ako sa s úlohou agentky popasuje Kristen Stewart?

Kristen Stewart Zobraziť galériu (2)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

Špeciálne ženské komando, ktoré pozostáva z troch krásnych slečien, sa dočká nového spracovania. Návrat Charlieho anjelov oznámilo štúdio Sony Pictures a jednou z agentiek môže byť aj Kristen Stewart či oscarová Lupita Nyong’o.

Charlieho anjelov, pracujúcich pre tajomného milionára Charlesa Townsenda, sa tak dočkáme už tretí raz. Prvým spracovaním bol seriál z roku 1967 a potom jeho remake z roku 2011. Prvé filmové spracovanie s názvom Charlieho anjeli prišlo do kín v roku 2000, pričom hlavné úlohy si strihli Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu. Takejto zostavy sme sa dočkali aj v druhej snímke. Teraz však štúdio ohlásilo zmenu.

Charlieho anjeli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Sony Pictures)

O réžiu najnovšej verzie Charlieho anjelov sa postará Elizabeth Banks a o scenár zase tvorcovia seriálu Narcos - Doug Miro a Carlo Bernard. Pri zmenách nezaostáva ani herecká zostava. Jednu z hlavných úloh by mala stvárniť krásna upírka z Twilightu, Kristen Stewart. K nej by sa mala pridať aj herečka Lupita Nyong’o. Záhadou ostáva, kto si zahrá tretiu agentku.

Viac o téme: Kristen StewartCharlieho anjeli
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu