Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Režisér hororového seriálu bráni Sex v meste: Jednoducho vymeňte Kim Cattrall a natočte to!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Filmová verzia Sexu v meste sa mala dočkať tretieho dielu. Fanúšikovia sa rozdelili na dva tábory - na tých, čo pokračovanie chceli a na tých, ktorí týmto nápadom neboli nadšení. Bohužiaľ, tri hlavné predstaviteľky potvrdili, že natáčanie sa nebude konať. Režisér hororového seriálu American Horror Story prišiel s jednoduchým nápadom, ako tretie pokračovanie uskutočniť.

Pre niekoľkými týždňami sa objavila informácia, podľa ktorej sa malo natáčať tretie pokračovanie filmovej verzie Sexu v meste. Bohužiaľ, minulý týždeň Sarah Jessica Parker pre portál Extra uviedla, že sa natáčanie konať nebude.

Režisér hororového seriálu bráni
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

"Je koniec. Nebude sa natáčať. Som sklamaná. Mali sme pripravený krásny, vtipný, srdcervúci scenár. Nie som sklamaná len z toho, že nepovieme tento príbeh, som sklamaná aj z toho, že diváci sa nedočkajú vytúženého pokračovania," dodala. Dôvod prečo sa natáčanie zrušilo, Parker neuviedla.


Mohlo by vás zaujímať:Intenzívny, temný a narušený líder Kultu: Kvôli úlohe v hororovom seriáli sa takmer zbláznil!


Oficiálny dôvod síce neudal nikto z tvorcov ani z hlavných predstaviteliek, no Kim Catrall sa vyjadrila na Twitteri. Predstaviteľka Samanthy totižuž nechcela byť súčasťou tohto projektu. "Zobudila som sa a mala som plnú mailovú schránku! Jedinou mojou požiadavkou, ktorú som kedy mala, bolo, že nechcem byť v treťom pokračovaní. To bolo ešte v roku 2016," uviedla herečka na svojom profile.

Jednoducho vymeňte Kim Catrall

Ryan Murphy však na festivaleNew Yorker, ktorý sa konal tento víkend, prišiel s jednoduchým riešením. "Prečo jednoducho nepreobsadíte Samanthu?," spýtal sa počas interview na festivale. "Ja tomu proste nerozumiem."

Murphy ďalej pokračoval vo vysvetľovaní, že je dôležité, aby herci a tvorcovia presadili svoju lásku k tomuto projektu. "Zdá sa mi, že v tejto šou je veľa ľudí, ktorí ju robia s naozaj veľkou vášňou," dodal režisér, ktorý so Sarah Jessicou Parker pracoval už predtým.

Režisér hororového seriálu bráni
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

"Milujem Sarah Jessicu Parker, už som s ňou pracoval. Myslím si, že je úžasná. Je to skvelá producentka a má skvelý cit pre biznis." Murphy tiež podotkol, že by ho mrzelo, keby 95 percent celého štábu projekt schválilo a kvôli pár ľuďom by to nevyšlo. Kim Cattrall však napriek tomu z ničoho neobviňuje. Ako posledný návrh na to, aby tvorcovia priviedli Carrie, Mirandu a Charlotte spať do života divákov, Murphy navrhol jednoduchú vec. "Natočte proste jednu scénu, kde Samantha zomrie."

K hlavným predstaviteľkám Sexu v meste patria okrem Kim Cattrall herečky Cynthia Nixon, Kristin Davis a hlavná postava Sarah Jessica Parker. Seriál bol pod taktovkou spoločnosti HBO a medzi divákmi sa tešil obrovskému úspechu. Svojich fanúšikov si nakoniec našli aj filmové verzie, ktoré však ani zďaleka nedosiahli úspech seriálu.

(Zľava) Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall a Sarah Jessica Parker
Zobraziť galériu (4)
(Zľava) Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall a Sarah Jessica Parker  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ryan MurphySex v mesteKim Catrall
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu