Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Močenie v lietadle či vypadnutý kondóm: Trapasy neobchádzajú ani známe hviezdy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Sú bohatí, populárni a pod ostrým drobnohľadom. Aj preto sa známe celebrity dostali do nepríjemných situácií, ktoré sa občas iba ťažko dajú vysvetliť. Pozrite si zopár skutočne originálnych faux pas v podaní slávnych.

Močenie v lietadle

Francúzsky herecGérardDepardieu má toho na rováši oveľa viac.Síce je jednou z najznámejších tvárí francúzskej kinematografie a účinkoval vo viac než 200 filmoch a seriáloch, jeho meno sa spája najmä so škandálmi.Jazdil pod vplyvom alkoholu, v ďalšom prípade po autonehode udrel druhého šoféra, no najväčší exces je spojený s cestou v lietadle.V roku 2011 stratil známy búrlivák všetky zábrany a tradične pod vplyvom alkoholu sa vymočil priamov uličke lietadla.

Gérard Depardieu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Terorizovali svet a dodnes desia ľudí: Dostaňte sa do mysle najšialenejších vrahov

Pády na Oscaroch

Americká herečkaJenniferLawrencesa stalacelosvetovo známou v roku 2012 ako Katniss Everdeen z adaptácie dobrodružnej trilógie Hry o život.Okrem toho vďačí za slávu aj filmuTerapia láskou, za ktorý získala Oscaraza najlepší ženský herecký výkon. Počas galavečerasi išla pre cenu, lenže zradila ju róba a na schodoch spadla. O rok si tento trapas zopakovala.

Popletená herečka

Sarah Michelle Gellar sa postarala o obrovské faux pas. Predstaviteľka hlavnej hrdinky zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov, totiž po smrti Georgea Micheala napísala na twitter tento príspevok: RIP Boy George. "Naozaj som bola jedným z tvojich najväčších fanúšikov.“Evidentne si pomýlila dve významné osobnosti a namiesto speváckej superstar pochovala speváka a ešte stále žijúceho skladateľa Boya Georgea.

Sarah Michelle Gellar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Obliaty vodou alebo to druhé?

Asthon Kutcher patrí medzi najväčších sympaťákov Hollywoodu, no ani jemu sa nevyhýbajú trapasy.Veľký fešák doplatil na pozornosť fotografov, ktorí si na letisku v Los Angeles všimli jeden malý, no zvláštny detail. Na jeho rozkroku bola totiž výrazná škvrna. Otázkou teda zostáva, či išlo iba o nehodu s vodou, alebo už nestihol dobehnúť na toaletu.

Asthon Kutcher
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Rozvodoví králi, boj s rakovinou či tragické úmrtia: Herci z Pomády po 40 rokoch!

Pozor, padá kondóm!

Ďalší idol žien Zac Efron sa postaral o blamáž počas premiéry filmu. Keď sa zdravil s fanúšikmi a dal ruky von z vreciek, prítomní diváci sa nestačili čudovať. Vypadol mu totiž kondóm.A jeho reakcia stojí za to. Okamžite ho zdvihol, schoval naspäť do nohavíc, nasadil si čierne okuliare a tváril sa, že sa vlastne nič nestalo.

Viac o téme: Jennifer LawrenceGérard DepardieuZac EfronSarah Michelle Gellar
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu