Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahliadnite do domovov slávnych: FOTO Takto vyzerajú celebritné Vianoce

(Zdroj: Instagram/Tori Spelling)

Vianoce sú čarovným časom pre každého z nás. Aj herci si dávajú pauzu od práce a trávia sviatky so svojimi najbližšími. Pozrite si fotky z domácností hercov. Tento rok niektorí zaviedli nové tradície a pre niektorých najmenších členov to boli prvé Vianoce.

Mellisa Joan Hart

Herečka známa najmä zo seriálu Sabrina, mladá čarodejnica strávila Vianoce v kruhu najbližších v pohodlí svojho domova. "Šťastné a veselé od našej rodiny tej vašej. Chýba nám tu dnes toľko priateľov aj členov rodiny, ale sme obklopení láskou. Posielame ju všetkým vám tam vonku!"

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon zverejnila niekoľko fotiek svojej rodiny. Jej najstaršia dcéra Ava vyzerá ako jej dvojička. "Šťastné a veselé praje naša rodina tej vašej."

Drew Barrymore

"Štastné a veselé. V roku 2018 si na seba dávajte pozor."

Merry Christmas 2017... 2018 you better watch yourself!

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore),

Sarah Michelle Gellar

"Deti sme uložili do postele a teraz začína skutočná práca!! Vianoce znamenajú aj veľa práce, keď ste dospelý, ale všetko to stojí za tie detské tváričky."

Tori Spelling

Herečka, známa z legendárneho seriálu Beverly Hills 90210, prezradila svoju obľúbenú vianočnú tradíciu. "Jedna z mojich obľúbených sviatočných tradícií je nosenie vianočných pyžám. Myslím, že tento rok boli moje najobľúbenejšie Vianoce. Sú to prvé Vianoce malého Baby Beau."

Julianne Hough

Túto krásku poznáte najmä z najnovšej verzie muzikálu pomáda, kde si tanečníčka, speváčka a herečka zahrala úlohu legendárnej Sandy. Vianočný časozber zachytil rozbaľovanie darčekov v ich rodine. "Šťastné a veselé!"

Merry Christmas!!

Príspevok, ktorý zdieľa Julianne Hough (@juleshough),

Will Smith

Síce v rodine Willa Smitha chýbal jeden člen rodiny, napriek tomu strávili krásne Vianoce. "Snažíme sa spraviť nejaké fotky, kým nás tieto svetre nezačnú škrabať. Ja už to celkom cítim."

Justin Timberlake

Herec a spevák Justin Timberlake si na sviatky obliekol špeciálny sveter s nápisom Opýtaj sa mamky, či som pravý. Pre svojho malého synčeka je stále Santa Clausom on."Ukážte na všetkých pravých Santov, ktorí zjedia koláčiky hneď, ako ich deti zaspia."

Vanessa Hudgens

"Dúfam, že ste všetci prežili naozaj krásne Vianoce."

Hope you all had a merry merry Christmas

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Hudgens (@vanessahudgens),

Neil Patrick Harris

Herec zo seriálu Ako som spoznal vašu matku strávil Vianoce v kruhu svojej rodiny. Spoločne so svojím manželom a deťmi. Ako darček dostal sveter s nápisom Láska je magická. Ich deti sa z darčekov naozaj tešili. "Dúfam, že aj vy ste mali krásne Vianoce plné dobrých správ, hračiek a hluku."

Viac o téme: Reese WitherspoonDrew BarrymoreTori SpellingMellisa Joan Hart
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu