Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blake Lively si riadne vystrelila z manžela: FOTO Jeho snaha ostala na smiech!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Charles Sykes)

Blake Lively a Ryan Reynolds majú jedno z najkrajších a najvtipnejších manželstiev v Hollywoode. Obaja patria k idolom a skvelým hercom, no v súkromí si nemajú problém vystreliť zo seba navzájom. Tentokrát si na adresu svojho manžela zavtipkovala Blake Lively.

Prvá várka medovníčkovsa zrejme nevydarila tak, ako si Ryan Reynolds predstavoval. "Ryan spravil nejaké vianočné koláčiky. Vyzerajú naozaj príťažlivo...," napísala ironicky k fotke medovníčkov Lively.

@vancityreynolds made some Christmas cookies...He’s verrry handsome though.

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively),

Je pravda, že z fotky to skôr vyzerá ako vianočný masaker, než kopa koláčikov. Snaha sa však napriek tomu cení. Reynolds na fotku rýchlo zareagoval. "Chcel som byť prvý človek, kto napečie koláčiky len pomocou kladivka."

Tento príspevok oslovil takmer 740-tisíc ľudí a zareagovali naň stovky známych ifanúšikov. Niet divu, že Reynolds nie je v kuchyni veľmi zručný. Začiatkom roka prirovnal svoje kuchárske umenie k nebezpečenstvu požiaru.

Blake Lively si riadne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

"Nie som veľmi inovatívny, ak ide o kuchyňu.Pokiaľ varím ja, je možné, že založím požiar. Dvere vykopne požiarnik, zoberie moju ženu a poskytne jej pravdepodobne lepší život," zavtipkoval na svoju adresu v rozhovore pre Men's Health herec.

Viac o téme: Ryan ReynoldsBlake Lively
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu