Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialená silvestrovská párty: TOTO bude robiť Vojtěch Kotek na záver roka!

Vojtěch Kotek
Vojtěch Kotek (Zdroj: ceskatelevize.cz)

Český herec a režisér Vojtěch Kotek sa na Silvestra chystá s kamarátmi preč z mesta. Posledné hodiny starého roka si totiž plánujú poriadne užiť.

„Podnikneme s kamarátmi nejakú šialenosť. Hlavne chceme vypadnúť z mesta, aby sme mohli robiť blbosti. Robievame si totiž také Silvestre pripomínajúce detský tábor plný bojov, preoblečení a všelijakých hovadín. Nie je to o tom, že sa niekde na horách ožerieme, ale máme program, hráme hru, proste sa bavíme.“

Na Nový rok si 29-ročný rodák z Prahy plánuje dať zároveň jeden veľký záväzok. „Povedal som si, že buď budem mať do tridsiatky dieťa a to bude dôvod prestať fajčiť alebo to bude tá tridsiatka a tá ma čaká hneď na začiatku januára, takže som sám zvedavý, ako to zvládnem. To by som si ale dal celkom dobrý darček k narodeninám, keby som prestal. Ešte som to nikdy neskúšal, vždy som si hovoril, že to spravím len raz a poriadne. Také to prestávanie a zase začínanie podľa mňa len pokazí vôľu. Veľmi s tým teraz koketujem, takže by som to mal skúsiť, dokonca si hovorím, že by som mohol prestať aj trošku skôr, aby ma to na narodeninovej žúrke zas nezlomilo,“ zauvažoval Kotek.

Vo svoje rozhodnutia však absolútne verí a pevná vôľa ho podľa vlastných slov zatiaľ nezradila. „Ja mám v sebe niečo také... Nikdy som nechodil na žiadne terapie, ale mám v seba a vo svoje rozhodnutia takú zvláštnu vieru. Keď som sa pre niečo v živote rozhodol, tak mi to, okrem lásky, zatiaľ vždy vychádzalo. Takže verím, že to tak bude aj teraz,“ uzavrel.

Viac o téme: Vojtěch Kotek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu