Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Keď musia tvorcovia zasiahnuť: Tieto herečky boli počas nakrúcania naozaj tehotné

Lisa Kudrowová Zobraziť galériu (9)
Lisa Kudrowová (Zdroj: SITA)

V seriáloch a filmoch je všetko do detailu naplánované. Život si však tak presne naplánovať nikdy neviete. Rovnako to nevedeli ani herečky zo známych seriálov. Počas natáčania totiž zistili, že sú tehotné. Tvorcovia museli zasiahnuť.

Rachel Bilson

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Youtube)

Herečku Rachel Bilson poznajú diváci najmä zo seriálu O. C. California, ktorý ju preslávil. S vtedajším hereckým kolegom Adamom Brodym tvorila pár tri roky, no ich vzťah sa rozpadol. Počas filmu Jumper sa zoznámila s hercom Haydenom Christensenom. Tvorila s ním pár celých desať rokov a narodila sa im dcérka Briar Rose. V čase tehotenstva Bilson natáčala seriál Doktorka Zoe. Seriál mal štyri série a práve v poslednej bola tehotná aj jej postava.

Julia Roberts

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Julia Roberts má za sebou vzťahy s niekoľkými známymi hercami ako je Kiefer Sutherland, Matthew Perry či Benjamin Brett. Nakoniec sa jej vyvoleným stal kameraman Daniel Moder. Majú spolu dve deti dvojičky - dcéru Hazel a syna Finna a ďalšieho syna Henryho. Dvojičky čakala počas natáčania Dannyho dvanástky. Jej postava vo filme však tehotná pôvodne nebola. Tvorcovia však prepísali kvôli jej tehotenstvu scenár jej postavy. To, že scenár radšej prepísali, než by mali Juliu nahradiť, svedčí o tom, akou skvelou herečkou je.

Alyson Hannigan

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Alyson Hannigan sa preslávila už v seriáli Buffy, premožiteľka upírov, no skutočná sláva prišla až s úlohou Lily v seriáli Ako som stretol vašu matku. Diváci ju poznajú aj ako bláznivú flautisku zo série amerických filmov Prci, prci, prcičky. Herečka bola tehotná práve počas natáčania Ako som spoznal vašu matku. Nebolo to však prvýkrát. Počas seriálu bola tehotná dvakrát, no prvýkrát tvorcovia usúdili, že pre postavu je ešte priskoro, aby mala dieťa. Spravili všetko preto, aby zakryli jej bruško. V siedmej sérii to však bola iná situácia a Lily a Marshall mali v seriáli svoje prvé dieťa, zatiaľ čo herečka bola druhýkrát tehotná. Tentokrát to perfektne zapadlo do scenára.

Jennifer Garner

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Ešte predtým, než sa z Jennifer Garner stala hviezda prvej triedy, diváci ju poznali zo seriálu Alias. Práve v ňom sa kariéra herečky rozbiehala. Kým jejpostava, špiónka CIA, nakopávala zločincom zadky, v reálnom živote herečka zistila, že čaká svoje prvé dieťa s Benom Affleckom. Pre producentov bolo zložité skryť jej tehotenstvo. Namiesto toho vpísali do scenára, že aj Sydney Bristow v seriáli zistí namisii, že je tehotná. Porodila takisto počas jednej z akcií v seriáli. Jennifer Garner porodila svoju prvú dcéru.

Emily Deschanel

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Kto by nepoznal svojráznu,stále racionálnu a pragmatickú doktorkuTemperance Brennan. Túto postavu stvárnila v jedenástich sériách a žila s ňou viac než desať rokov. Je preto prirodzené, že tak ako sa vyvíjala herečka Emily Deschanel v súkromí, vyvíjala sa aj postava Temperane. Inak to nebolo ani so súkromným životom. Zhodou náhod obe dospeli do štádia, kedy mali deti. Nebolo preto problémom, aby sa do scenára vošlo aj tehotenstvo. Herečka bola dokonca v seriáli tehotná dvakrát, rovnakoako jej postava.

Marcia Cross

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Zrejme najvýraznejšou úlohou Marcie Cross po seriáli Melrose Placebola úloha Bree Van de Kampovej v Zúfalých manželkách. Tu však tvorcovia neboli takí zhovievaví. Herečka otehotnela počas tretej série, no režisér ešte nemalv pláne, aby mala dieťa aj Bree v seriáli. Vymysleltak novú dejovú linku, v ktorej predstierala tehotenstvo, aby mohla povedať, že dieťa jej dcéry je vlastne jej. Kým nebola postava ešte tehotná, zakrývali jej bruško rôznymi šatami a predmetmi.Keď bola vo vysokom štádiu aj jej postava, mohla byť herečka sama sebou a nemusela nič skrývať. Bree síce nakoniec dieťa nemala, no herečke sa v roku 2007 narodili dvojičky Eden a Savannah.

Lisa Kudrow

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Youtube)

Za tehotenstvom herečky Lisy Kudrow v seriáli Priatelia je zaujímavý príbeh. Keďže sa tvorcom v tom čase nezdalo, že je vhodný čas, aby mala Phoebe dieťa, stala sa v seriáli náhradnou matkou trojčiat svojho brata počas štvrtej a piatej série. Lisa Kudrow tak mohla aj naďalej pôsobiť v seriáli a dnes sme vďaka tomuto tehotenstvu svedkami najvtipnejších scén v seriáli.

Hayden Panettiere

Keď musia tvorcovia zasiahnuť:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA/AP)

Hayden Panettiere sa preslávila v seriáli Hrdinovia a momentálne ju diváci vnímajú ako speváčku Juliette Barnes v seriáli Nashville. Komplikovaný život jej postavy sa ešte viac zamotá, keď Juliette zistí, že je tehotná. V seriáli sa jej narodí dcérka Cadence. V tom čase bola skutočne tehotná so svojím partnerom- boxeristom Vladimirom Kličkom. Okrem iného mala herečka so svojou postavou spoločné aj popôrodné depresie, ktoré musela prekonávať. Sama sa prihlásila do liečebne a dala si pauzu aj od natáčania. Herečke sa podarilo depresie počas dvoch rokov prekonať a stala sa zástupkyňou, aby pomáhala ostatným ženám s týmto problémom.

Viac o téme: Julia RobertsLisa KudrowHayden PanettiereJennifer GarnerEmily DeschanelAlyson HanniganMarcia CrossRachel Bilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu