Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Mladá kráska očarí na prvý pohľad: Na Balkán sa nesťahujem, ostávam v Česku!

Sara Sandeva
Sara Sandeva (Zdroj: Instagram sarasandeva)

Česká herečka pôvodom z Macedónska Sara Sandeva nevie dlho nič nerobiť.

„Ja dokážem oddychovať asi týždeň, potom musím zas niečo robiť. Bola som sa v zime už zohriať v Dominikánskej republike a načerpať silu z mora a zo slniečka a teraz ma čakajú nové projekty, zas toho bude veľa, vrátila som sa po dlhej dobe aj na divadelné dosky, predtým na to nebol čas. Ale ja sa teším, vyhovuje mi to, ja som taký typ človeka, že nevydržím len sedieť doma a nič nerobiť,“ povedala v rozhovore.

Baby, baby I feel crazy....

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva),

Mladá herečka si aj na tento rok vytýčila niekoľko cieľov. „Urobila som to aj pred rokom, zapísala som si do notesa body, ktoré by som si chcela splniť. Nie sú to predsavzatia, skôr také profesijné a súkromné ciele. Bolo totiž veľmi fajn si ten zoznam koncom roka otvoriť a preškrtať si, čo sa podarilo a čo nie. A je zároveň dobre mať stále na očiach, kam človek smeruje,“ poznamenala herečka, ktorá sa tento rok chystá pracovne i do zahraničia.

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva),

„Ide o Indiu. Tam som bola minulý rok na jednom medzinárodnom festivale s filmom Strašidlá. Strašidlá boli také farebné, tak som si hovorila, že by sa Indom mohli páčiť. A dva dni pred odletom do Prahy som tam napokon mala stretnutie s jedným pánom režisérom, tak uvidíme, ako to dopadne. A druhé miesto, kam sa chystám, je Macedónsko, aj tam sa možno niečo podarí. Žiť ale zostávam stále v Česku, sťahovať sa nikam nehodlám,“ dodala.

Viac o téme: Sara Sandeva
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu