Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Láska v hlavnej úlohe: Tieto herecké páry sú spolu už celú večnosť!

koláž hereckí manželia Zobraziť galériu (6)
koláž hereckí manželia

Na vzťahy celebrít vplýva mnoho negatívnych faktorov, kvôli ktorým sa len máloktoré podarí udržať viac rokov. Niektoré herecké manželské páry sú však spolu už priam celú večnosť a stále im to spolu pristane. Veď sa len na nich pozrite!

Eva Matejková a Marián Slovák

Eva Matejková, Marián Slovák
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Dlhou spoločnou púťou sa môžu pýšiť obľúbení slovenskí herci Eva Matejková a Marián Slovák. Spolu sú už od prijímacích skúšok na Vysokú školu múzických umení. Ich manželstvo prešlo aj ťažkou skúškou, keď Marián Slovák pred pár rokmi utrpel mozgovú príhodu. Tú však prekonal aj vďaka starostlivej manželke. Prežili už viac ako štyridsať spoločných rokov.


Mohlo by vás zaujímať:Humoristka Vacvalová oslávi 60: Kedysi bavila Slovensko, dnes kope v záhrade!


Libuše Šafránková a Josef Abrhám

Josef Abrhám, Libuše Šafránková
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ceskatelevize.cz)

Naše filmové princezné tomali vo väčšine prípadov v súkromína míle ďaleko od rozprávkového života. Výnimku však nájdete v českej Popoluške. Libuše Šafránková našla svojho reálneho princa v Josefovi Abrhámovi. V harmonickom vzťahu žijúuž desiatky rokov. Ich láska sa však začala škandálom. Krásna a mladá Libuše prebrala partnera speváčke Nadi Urbánkovej, ktorá jej to ani po rokoch nevedela odpustiť. Očividne si tieto dve herecké hviezdy boli súdené, keďže sú ešte stále spolu.

Magda Vášáryová a Milan Lasica

Láska v hlavnej úlohe:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

K stabilnýmpárom nepochybne patrí aj herec a humorista Milan Lasica a jeho kolegyňa Magda Vášáryová. Spoznali sa v čase, keď mal Lasica 20 rokov a Vášáryová len 11. Jej sestra Emília totiž bola Lasicovou spolužiačkou. Keď sa stretli o niekoľko rokov, preskočila iskra. V tom čase už mali obaja za sebou nepodarené manželské zväzky. Ich vzťah už má takmer štyridsať rokov.


Mohlo by vás zaujímať:Režisér Renč má vždy niečo v zálohe: Rád strieda projekty a trémy sa nezbavil doteraz!


Ľudmila a Alfréd Swanovci

Ľudmila Swanová, Alfréd Swan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Aj ďalšie herecké manželstvo trvá už viac ako štyridsať rokov. Ľudmila a Alfréd Swanovci sa spoznali na vysokej škole a sú spolu dodnes. Farár zo seriálu Búrlivé víno si seriálovú klebetnicu Agnešu Fazuľovú prvýkrát všimol na schodoch v Slovenskom národnom divadle, keď si ako prváci prišli po výplatu za komparz. Jej sa zase pozdával jeho poriadok a pravidelný životnýrytmus.


Mohlo by vás zaujímať:Režisér Zdeněk Troška pred premiérou novej rozprávky: Všetky filmy si dôsledne pripravujem


Eva a Štefan Kvietikovci

Štefan Kvietik, Eva Kvietiková
Zobraziť galériu (6)

Legenda slovenskej kinematografie Štefan Kvietik si tiež našiel partnerku v hereckých radoch. S manželkou Evou prežil už viac než šesťdesiat rokov. Tá sa práve kvôli manželovi vzdala svojej hereckej kariéry a venovala sa rodine, zatiaľ čo sa náš legendárny herec realizoval v divadle, filme a ako pedagóg na VŠMU. Jednoducho sa našli.

Viac o téme: Milan LasicaLibuše ŠafránkováJosef AbrhámEmília VášáryováMarián SlovákEva Matejková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu