Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda Sexu v meste zažila horor: Jej brat bol nezvestný, našli ho mŕtveho!

Kim Cattrall Zobraziť galériu (2)
Kim Cattrall (Zdroj: SITA/AP)

Jedna z hlavných postáv kultového seriálu HBO Kim Catrall prežíva v týchto dňoch obrovský smútok. Jej brata totiž našli mŕtveho. Fanúšikom oznámila tragickú správu na Instagrame, a zároveň všetkých poprosila, aby rešpektovali súkromie rodiny.

Podľa CNN našli Christophera Cattralla v jeho vidieckom sídle v Blackfalds. Príčina smrti zatiaľ nie je známa, no podľa desiatnika Chrisa Warrena z miestnej kanadskej polícienebolo na jeho smrti nič podozrivé. Polícia podrobnosti o jeho smrti nezverejnila. Neuviedli ani kedy a kde presne jeho telo našli.

Tragická správa

Herečka Kim Catrall (61) sa so svojím smútkom a bolesťou podelila včera na sociálnej sieti Instagram. "Je to obrovské nešťastie, že ja a moja rodina musíme oznámiť nečakanú smrť nášho syna a brata Chrisa Cattralla," napísala herečka. "V tomto čase vás prosíme, aby ste zachovali naše súkromie, no ďakujeme všetkým na sociálnych médiách, ktorí sa v tomto ťažkom čase s nami podelilo o lásku a podporu."

Herečkin 55-ročný brat bol nezvestný od 30. januára. Ešte cez víkend zverejnila herečka príspevok, v ktorom oznámila, že jej brat je nezvestný. "Chris je nezvestný od utorka 30. januára. Jeho dom v Lacombe(Alberta, Kanada) bol odomknutý a jeho telefón, kľúče a peňaženka boli na stole. Toto sa mu nepodobá. Nikdy by svoj dom nenechal odomknutý bez toho, aby si tie veci vzal, či nechal samých jeho sedem psov," napísala herečka.

Uviedla jeho vek, výšku, váhu a ostatné poznávacie znaky, podľa ktorých ho ľudia mohli spoznať. "Ak ste ho videli, kontaktujte prosím vás úrady v Blackfaldse. Je to skvelý brat. Pomôžte nám dostať ho domov." Bohužiaľ, táto prosba sa už nenaplní.

MISSING! This is my brother Christopher Cattrall or Chris as we call him. He has been missing since Tuesday, January the 30th from his home in Lacombe, Alberta Canada. His keys, cell phone,& wallet left on the table and his front door unlocked. This is not like Chris. He he would never leave his unlocked home without those items nor his 7 beloved dogs. Chris is 55 years old, 6 feet tall, 200 pounds, blue eyes, short brown hair, goatee, average build & usually wearing a waist length hooded winter coat with black gloves, blue jeans and calf high black winter boots. If you’ve seen Chris contact Blackfalds RCMP at 403 885 3300 He’s a one of a kind brother. Help us bring him home safe. Please spread the world. Many thanks for reading this. Kim #centralalberta #blackfalds #reddeeralberta

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Cattrall (@kimcattrall),

Viac o téme: Sex v mesteKim CattrallChris Cattrall
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu