Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Stačilo pár klapiek a šli domov: Aj tieto veľké hviezdy museli opustiť nakrúcanie

Koláž - vyhodení z nakrúcania Zobraziť galériu (7)
Koláž - vyhodení z nakrúcania

Tvorba filmu nejde vždy podľa vopred určeného plánu, takže ani herecké obsadenie nemusí byť definitívne. V bezpečí dokonca nie sú ani slávni herci so zvučnými menami. Ktorí z nich museli odísť z pľacu počas natáčania?

Natalie Portman vs. Claire Danes

Claire Danes, Leonardo DiCaprio,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Videli ste modernú verziu Rómea a Júlie? Určite viete, že sa po boku Leonarda DiCapria predviedla sympatická Claire Danes. Tak to však vôbec nemalo byť. Na jej mieste totiž pôvodne bola Natalie Portman. Tá v tom čase však mala len 14 rokov a na dospelú ženu veľmi nevyzerala. Krátko po začiatku natáčania si to producenti uvedomilia k 21-ročnému Leovi priradili radšej Claire.


Mohlo by vás zaujímať:Mimo kamier lietajú iskry: Tieto hviezdy sa v súkromí doslova nenávidia


Leonardo Dicaprio vs. Christian Bale

Christian Bale, Americké psycho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Lionsgate)

S DiCapriom sa spája aj ďalší vyhadzov z natáčania. Psychopatického vraha v adaptácii novely Americké Psycho mal od začiatku hrať v tom čase ešte nie prílišznámy Christian Bale. Táto rola však zaujala aj úpešného Lea. No a keďže išlo o hviezdu, produkcii sa to zdalo ako výhodný krok, takže Christiana Balea vyhodili spolu s režisérkou projektu Mary Harron. Nie však nadlho. Leovi fanúšikovia sa obávali, že by mu účasť na projekte mohla uškodiť a od filmu dal radšej ruky preč. Producentom neostávalo nič iné, len sa vyhodeným ospravedlniť a vziať ich späť.


Mohlo by vás zaujímať:Šokujúce VIDEÁ nervových zrútení, toto herci naozaj nezvládli: Krik, vyhrážanie a desivé zábery!


Anne Hathaway vs. Katherine Heigl

Katherine Heigl
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Universal Pictures)

Takmer každý herec má niečo, čo nezahrá ani za nič na svete. V prípade Anne Hathaway to bol pôrod dieťaťa. Práve kvôli tomu len pár dní pred začiatkom natáčania odmietla hrať postavu v bláznivej romantickej komédii Nabúchaná. Na poslednú chvíľu ju vymenili za Katherine Heigl, ktorá s pôrodom už problém nemala.

Nicole Kidman vs. Jodie Foster

Jodie Foster
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Columbia Pictures)

Úlohu matky, ktorá sa ukryje v zvláštnej miestnosti, aby prežila vlámanie, si zahrala fantastická Jodie Foster. Tá hviezdila napríklad v trileri Mlčanie jahniat. Predtým však túto rolu prisúdili Austrálčanke Nicole Kidman. Na pľaci dokonca strávila osemnásť dní. Nič jej to však nebolo platné. Bolesť zranenej nohy z nakrúcania muzikálu Moulin Rouge jej nedovolila pokračovať. Takže ju musela nahradiť práve Jodie Foster.


Mohlo by vás zaujímať:Takmer sa o ne pobili: Tieto filmové úlohy chcel každý!


George Clooney vs. Robert Downey Jr.

George Clooney, Gravity
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Warner Bros)

Viete si predstaviť, že dokonalý Clooney nebol pre niekoho prvou voľbou? Je to tak. Jednu z hlavných postáv v sci-fi snímke Gravity mal najskôr stvárniť skvelý Robert Downey Jr., no keďže sa do úlohy nehodil, režisér bol nútený preobsadiť ho. Alfónso Cuarón na jeho miesto postavilpráve Clooneyho a očividne urobil dobre.

Viac o téme: Leonardo DiCaprioChristian BaleGeorge ClooneyKatherine HeiglJodie FosterClaire Danes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu