Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pamätáte si ich ešte? Takto sa zmenili vedľajšie postavy z Harryho Pottera

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Takmer každý človek pozná čarodejnícke osudy Harryho Pottera a jeho verných kamarátov Rona a Hermiony. Ako však dnes vyzerajú a čo robia ostatné známe postavy?

Tom Felton(30) akoDraco Malfoy

Anglický herec si zahral nie príliš obľúbenú postavu. K herectvu ho dostala rodinná známa, už keď mal osem rokov. Dnes má tridsaťa svoje súkromie si prísne stráži. Preto aninevieme, či má aktuálne nejakú partnerku.Okrem toho účinkoval vo filmoch Anna a kráľ (1999), Dostaň ho tam! (2010), Zrodenie planéty opíc (2011), From the Rough (2013), Belle (2013), Against the Sun (2014) alebo V mene Krista (2016).

Tom Felton
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Ako deti sme ich proste milovali: Na týchto seriáloch sme vyrástli

Matthew Lewis(28)akoNeville Longbottom

Ďalší anglický sympaťáksa herectvu venuje od piatich rokov. Preslávil sa ako spomínaný Neville Longbottom, ktorého po prvý raz stvárnil v adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001). To sa teda čudujeme, ako vyrástol! Neskôr si zahral napríklad v seriáloch The Syndicate (2012), Bluestone 42 (2013 – 2015) a Ripper Street (2012) či snímkach Wasteland (2012) a Predtým, ako som ťa poznala (2016).Koncom roku 2016 sa zasnúbil s priateľkou Angelou Jones, no svadba ešte nebola.

Matthew Lewis
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Bonnie Wright (27) akoGinny Weasleyová

Aj túto herečku z Veľkej Británie preslávila čarodejnícka séria.Dnes účinkuje zväčša v menších úlohách.Malá sestra Rona miluje cestovanie a jej snom je precestovať celý svet. Jej skutočný brat sa voláLewis a rodičia pracujú ako klenotníci. 17. februára oslávila 27 rokov.

Bonnie Wright
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Robbie Coltrane(67) akoRubeus Hagrid

Na tohto Škóta sa nedá zabudnúť. Málokto však vie tajomstvo.Rubeusa Hagrida chcelv sérii filmov o Harrym Potterovihrať teraz užzosnulý americký herec Robin Williams.Tvorcovia ho však odmietli, pretože nebol Brit.Na škole sa mu posmievali, že má prízvuk akoprinc Charles.Od roku 1999 bol ženatý, ale manželstvo vydržalo len 4 roky. Má dve deti.

Robbie Coltrane
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

VIDEO Po stopách mileniek a tajomstiev: Do kín prichádza česká komédia Otcova volga

Maggie Smithová (83)akoMinerva McGonagallová

Počas kariéry si vyslúžila šesť nominácií na Oscara, pričom dve z nich sa jej podarilo premeniť na cennú sošku. Prvý raz to bolo v roku 1970 za výkon v snímke Najlepšie roky slečny Jean Brodieovej a druhý raz v roku 1979 za stvárnenie Diany Barrie vo filme Apartmán v Kalifornii. Zahrala si tiež v snímkach ako Súboj Titanov, Izba s vyhliadkou, Sestra v akcii, Klub odložených žien, Dámy v rokoch, Báječný hotel Marigold a Druhý báječný hotel Marigold. Mladšia generácia ju poznánajmä ako profesorku McGonagallovú.Bola dvakrát vydatá, druhý manžel jej v roku 1998 zomrel. Má dve deti, pričomToby Stephensje taktiež hercom.

Maggie Smithová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Viac o téme: Matthew LewisBonnie WrightTom FeltonRobbie ColtraneMaggie Smithová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu