Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adama Sandlera nikto nespoznal: VIDEO Rapoval v metre priamo pred ľuďmi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Adam Sandler tak, ako ho nepoznáte! Známy komediálny herec sa predviedol v úplne inom svetle. Síce vystupoval pred ľuďmi, no nikto ho nespoznal. Všimla si ho až fanúšička, ktorá video potom zavesila na svoj Instagram.

Adam Sandler dokázal, že celebrity nepotrebujú byť vždy stredobodom pozornosti. Komik si dal slnečné okuliare, mikinu,veľký zimný kabát a vybral sa do newyorského metra. Rozhodol sa okoloidúcim zaspievať. Newyorčania sú však z každodenného života zvyknutí, že si v metre zaspievajú bezdomovci či rôzni umelci. Väčšinou preto takýmto vystúpeniam nevenujú pozornosť.

Adam Sandler in Times Square #adamsandler #timessquare #gooutsideitsfree #visitourstore

Príspevok, ktorý zdieľa Fahad Khan (@thegreatkhanclan),

Rap v strede metra

Všimla si ho až jedna užívateľka Instagramu, ktorá video zverejnila na sociálnu sieť. Zarapoval nejaké texty o uberistoch, o svojom zápachu a pod. Mnohí si na internete mysleli, že ide o nejakú reklamu pre jeho blížiaci sa projekt pre Netflix. Ďalšou verziou bolo to, že si Sandler cvičil svoje stand-upy pred jeho ďalším turné. Niektorí hovorili o tom, že to patrí k bežným šialeným veciam, ktoré Sandler robieva neustále.

Viac o téme: NetflixAdam SandlerUber
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu